Смесители

Оценка 4.62 от 42 отзива

Какво е смесител за баня

Смесителят придава цялостен и завършен вид на банята, като основната му функция е смесване на топлата и студената вода. Тъй като влизаме в постоянен контакт с него, изборът на такъв е много важен, за да допринесе за нашето удобство. Различаваме два вида, а именно стенни, които монтираме на стената и стоящи, които се монтират на самата мивка. Друга особеност, по която можем да ги разделим е дали са едноръкохваткови и двуръкохваткови. Едноръкохватковите са по-икономични, могат да се използват за по-дълъг период от време и са изключително функционални.  Гауди ни представя модели на най-добрите марки, които да направят мокрото помещение да изглежда още по-луксозно.

Виж още Скрий
Филтри
за страница
Оценка 4.62 от 42 отзива

Смесителите и батериите за баня трябва да се избират със специално внимание и грижи. Санитарното помещение — това е мястото на твоята ежедневна комуникация с водата. Температурният режим за уеднаквяване на потока, лекотата на употреба, химическия неутралитет — степента на твоя ежедневен комфорт се определя от множество фактори. Така, че по-добре е веднага да си купиш добър уред за течаща вода, отколкото след това да се натоварваш с безкрайни предизвикателства и водопроводчици. Нека преди това обаче да разгледаме един много важен въпрос!

 

Има ли разлика между батерията и смесителя?

Това всъщност е едно и също нещо. Те могат да бъдат едноръкохваткови и двуръкохваткови — многообразието от варианти дава възможност да се намери модел за всеки вкус. Нека обаче разгледаме накратко всеки един от тези видове.

 

Едноръкохваткови

Едно от достойнствата на този тип продукти: това е простотата при тяхното използване, прости за монтаж, с тази задача ще се справи всеки; тъй като трябва само да има някакъв опит и да следва инструкциите. Друго предимство на този модел е това, че с един кран се регулира желаната температура.

 

Двуръкохваткови

Тук имаме два крана, през единия от които идва горещата вода, а през другия – студената. Предпочитан от някои, поради чисто визуални фактори, този вид модели е малко по-точното точното регулиране на потока, което позволява избирането на най-оптималната за теб температура.

 

Като цяло, изборът на един от горните два вида си остава според удобството на ползване, има с хром мат и гланц. На матираните тях не остават нито петна, нито водни капки, което е много важно. Все пак ще ти се налага по-рядко да почистваш санитарното оборудване.

 

Какви смесители за баня се продават в нашия сайт?

В онлайн магазина Gaudi DS предлагаме добре сортирани продукти по категории:  

  • решения за вградени системи;
  • термостатни;
  • външни;

Представяме ви топ 5 продукта в магазина:

Име

Произход

Видове

Ръкохватки

Hansgrohe Logis 100

Германия

за мивка; за проточен бойлер

едноръкохватков

Grohe Eurosmart

Германия

за душ; за вграждане

метална 

Grohe Eurosmart Cosmopolitan

Германия

за душ; стенен

метална

Grohe Grohterm 1000

Германия

за вана/душ; стенен

метални; двуръкохватков

Grohe Lineare

Германия

за душ/вана; стенен

едноръкохватков

Защо трябва да предпочетете точно нас?

Съществуват случаи, в които производителите произвеждат мостри, изработени от смесени материали. По този начин се предоставя възможност за закупуване на атрактивни на външен вид модели на сравнително ниски цени.

 

При нас всичко е оригинално, а асортиментът е голям с разнообразие от дизайни, обхващащи широк кръг от предпочитания за всеки вкус. Клиентите ни са ценни и се стараем да предлагаме различни преференции, като безплатна доставка, атрактивни цени, бързо и коректно обслужване, професионални отношения.


Не се колебай, а ни потърси и няма да съжаляваш - ние ще ти помогнем при избора!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите
ContactОбади се