Смесители за душ

Оценка 4.71 от 17 отзива

Смесителите за душ дават възможност за плавното и прецизно регулиране на нивото и смесването на топлата и студената вода за получаване на комфортна температура за къпане. Какво да направим преди да изберем?

Какво е важно да знаете преди да изберете смесител за душ

Необходимо е да знаете дали ще правите стенен или вграден монтаж, при който в единия случай едноръкохватковата или двуръкохваткова батерия ще стои на стената, а в другия - ще е вградена във ваната. Така значително по-лесно и бързо ще определите кой тип най-добре ще пасва на вече изградената водопроводна система. Заложете също на модел, изработен от месинг, който е много здрав.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 17 отзива

Употребата на битовите водопроводни системи за нашите бани не е възможна без използване на специални регулатори на разхода на водата. Като основно изискване към конструкцията на санитарното оборудване е надеждността при неговата работа и лекота при експлоатация.

Преди всичко, то трябва да бъде достатъчно лесно за управление и достъпно за употреба дори и от малки деца. На второ място, регулаторите в банята трябва добре да смесват студената и топлата вода и да не позволяват дори и най-малки крайности - резки температурни промени.

На всички тези изисквания отговарят продуктите, които ще видите в Gaudi DS.

Какво представляват смесителите за душ?

При избора на смесители/батерии за душ трябва да се вземе предвид не само дизайна, но е желателно предварително да се запознаете с някои от функциите на тяхната работа. Те могат да бъдат, както вградени, така и външни. По принципа на действие, най-често срещаните са моделите с керамична глава, те са и най-ползваните. Освен това съществуват решения с различни размери на главата. Всичко е въпрос на гледна точка и желание на клиента.

Този тип санитарно оборудване се дели на такива с една ръкохватка или двуръкохваткови. Монтажът традиционно се извършва на стената или се скрива, като на повърхността излиза само лостът или крановете за управление на температурата. В комплекта понякога влиза и стенен държач. Някои модели имат термостат, с помощта на който може да се задава необходимата температура, това улеснява многократно ползването им, както и самото вземане на душ - всичко става съвсем лесно и просто с малко завъртане на ръкохватката.

Какви видове батерии за душ се предлагат от онлайн магазина на Gaudi DS?

В gaudi-ds.com ще откриете голямо разнообразие от санитарно оборудване за всеки вкус и предпочитания. Като започнем от батериите за вграждане в стената и се стигне до голямата разновидност от марки на местно и международно ниво. При нас Ви очакват и цялостни комплекти, подхождащи си по качество и външност, което ще внесе по-добро естетическо и интериорно ниво във вашата баня.

Най-важните характеристики, според които можем да отличим нашите батерии за душ, които да ви помогнат във вземането на правилно решение, са:

 1. Производител
  За да ви предложим високо качество, функционалност и дълготрайност на нашите смесители за душ, ние се доверяваме на утвърдени марки в света на санитарното оборудване, като Alpi, AQG, Bergsee, Besco, Bocchi, Ferro, Grohe, Hansgrohe, Ideal Standard, Inter Ceramic, MIRO, Ponsi, TEKA, Vema Rubinetterie Vidima, Wellis и други.

 2. Произход
  Смесителите за душ в категорията могат да бъдат с полски, европейски, италиански, испански, китайски, немски, турски, унгарски или друг произход.

 3. Колекция
  Батериите принадлежат към различните колекции на марките, като Alpi Blue, Grohe Bauflow, Ideal Standard Ceraflex и много други. Пълният им списък може да откриете в нашата оптимизирана търсачка с филтри.

 4. Тип
  Има разнообразни варианти, подходящи за вашия дом, като комбинирани за ваша и душ, само за душ, тридупкови или тесни смесители, вградени или стенни. Имаме и такива с датчик за влага, термостатни и с подвижни душове.

 5. Ръкохватки
  Смесителите се различават и по броя на ръкохватките – едноръкохваткови, двуръкохваткови, триръкохваткови.

 6. Цвят
  Имаме голямо разнообразие от цветове, които да паснат на интериора на всяка баня – бял мат, злато, златен мат, графит, розово злато, старо злато, черен мат.

 7. Характеристики на душ питата
  В повечето случаи тя е ултратънка, удобна и функционална, а диаметърът ѝ възлиза на 25 см и има кръгла форма. Питите предлагат оптимална струя, тип дъжд.

Разгледайте и някои допълнителни особености и функции на смесителите за душ, като тип на дюзите, диаметър на питата, размери и височина, вида на струята, вида на тръбното окачване и много други. Батериите в сайта ни са с високо качество и едновременно с това поддържат достъпност на цените. Вижте и промоционалните ни предложения с етикет “Промоция” и се възползвайте от безплатната доставка за повечето батерии.

Всички батерии са лесни за монтаж и са изработени от устойчиви материали, като неръждаема стомана и керамичен механизъм за главата, PVC материал за шлаух

а и други.

Какво предлага Gaudi DS?

 • всички продукти при нас са с високо качество;

 • гаранционно обслужване при най-добрите условия;

 • квалифициран персонал;

 • атрактивни цени.


Не чакай повече, а направи избора си сега! Изберете високо качество, гарантирано от реномираните производители, разнообразие на артикулите, следващи иновативните технологии в изработката на батерии за баня с душ.

Доверете се на нашите съвети и ни потърсете при въпроси, за да изберете най-оптималния и евтин смесител за дома ви.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите