Структури за мивки

Оценка 5.00 от 2 отзива

Какво представляват структурите за мивки

Това е стоманена конструкция, която може да се вгражда в стената от гипсокартон, а отвън виждаме само закачения умивалник.

Какви са предимствата им

Предимството тук е, че можете да регулирате височината спрямо нуждите си и цялостния интериор значително се подобрява, създавайки усещане за изчистеност и елегантност във всяко отношение.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

В гамата ни са достъпни структури за вграждане на мивка, които се отличават по своите:

  • размери;
  • форма;
  • функции.

За да се запознаете по-подробно, разгледайте предложенията ни и се свържете с наш консултант.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 5.00 от 2 отзива

Структурите за мивки, както и останалите подобни аксесоари, вече са задължителни за всяка съвременна баня, тъй като те естетически са по-изчистени, имат модерни дизайни и на практика се вписват във всеки интериор, добавяйки функционалност на санитарния възел.

В банята мивката се използва най-често и за това тя трябва да бъде по всички канони на дизайнерското изкуство, което е в съответствие с цялостната концепция за дизайн-проекта. В днешната ни статия ще разгледаме какво е приложението на структурите за мивки, кои са популярните производители и от къде можем да си ги купим.

структури за вграждане на мивки

Какво е приложението им

Вградените умивалници са изключително удобни за приложение, тъй като при монтажа може да се зададе удобната за потребителя височина, а освен това те са много изчистени от монтажни елементи. Тоест, целият модул се вгражда в стената и отвън не се виждат абсолютно никакви връзки, тръби и т.н.

От друга страна, това прави цялостния дизайн по-красив, а помещението по-просторно, тъй като подът реално остава достъпен за почистване във всеки ъгъл.

структури за мивки

На кои производители са

Към днешна дата съществуват множество производители на структури за вграждане, но не всичките им изделия са дълготрайни. Както при популярните продукти има компании, произвеждащи стоки с високо ниво на качеството, така има и фирми, разчитащи на потребителите, търсещи по-евтините, но по-некачествени решения. Ако вие обаче сте от хората, залагащи на дълготрайността, то тогава утвърдилите се в бранша компании са:

На който от тях да се спрете ще направите правилния избор. Както споменахме и по-горе, съществуват и по-бюджетни решения, но те са с изключително по-ниско качество, така че дали при избора си на обзавеждане ще заложите на ниската цена или на висококласните решения си зависи от вас.

Защо от Gaudi DS

Интернет магазинът Gaudi DS работи само с водещите в областта брандове и предлага продукти с високо качество и гаранция на топ-цени. При нас ще намерите широка гама от всякакво обзавеждане за баня само от доказали се производители.

В шоурумът ни в София всеки има възможност да дойде и на живо да се убеди в професионализмът на квалифицираните ни консултанти и в качеството на предлаганите от нас стоки.

На складова наличност се съхраняват над 3000 продукта с условия за безплатна доставка и сме готови по всяко време да Ви съдействаме при избора на подходящата за вас стока. Дори можем заедно да обсъдим плана на проектът ви и да обменим идеи, така че свържете се с нас още сега!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Затвори филтрите