Дозатори и диспенсъри за течен сапун

Оценка 4.70 от 30 отзива

За какво се използват дозаторите за течен сапун

Те са съдът, в който се намира самата сапунена течност. Изключително удобни и красиви, Гауди съветва всеки от вас да закупи подходящият модел още сега. На gaudi-ds.com ще откриете голямо разнообразие от дозатори, сред които:

 • автоматични, с вградена фотоклетка;

 • с помпа;

 • за поставяне на мивката или за закрепяне на стената.

Материалът, от който диспенсърите са изработени може да бъде метал, инокс, пластмаса или други. Един от хитовете на пазара е диспенсърът за сапун, който превръща течността директно в пяна. Вероятно сте виждали такъв в любимото кафене или ресторант, а сега вече може да го имате и в собственият си дом, благодарение на gaudi-ds.com. Те са изключително практични и ако нямате, сдобийте се с поне един още сега.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 30 отзива

Дозаторите за течен сапун вече доста широко се използват в домашните и обществени бани, поради лекотата на употреба и ефективността от измиването чрез намиращия се в тях препарат. Както практически всички стоки, така и тук има много разновидности, с които ще Ви запознаем, както и с критериите за правилен избор.

диспенсъри за сапун

Какви видове дозатори за течен сапун има

Към момента се предлагат четири основни вида и по-долу ще ги разгледаме накратко:

 1. За вграждане. Намира се директно в плота на мивката и фактически резервоара не се вижда, а само бутона с вентила. Добре се вписва във всеки съвременен интериор и в същото време пести пространство.

 2. Лакътен. Отличава се от обикновените подобни уреди по начина на пускане на сапуна. В случая се използва лакътя, смятайки се, че така се предотвратява разнасянето и разпространението на бактерии от едни хора към други - удобно решение за употреба в публични места.

 3. Стенен. Предварително в тях е предвидена монтажна система, даваща възможност да прикрепите устройството директно на стената, без поставянето на допълнителни рафтове. Достатъчно е натискането на горния капак.

 4. Сензорен. Подобен дозатор работи автоматично и е нужно просто поднасянето на ръцете под инфрачервения сензор. Той сам ще задейства пусковия механизъм. Моделът работи с батерии.

Как да избера

На първо място е нужно да определите кой от по-горе описаните искате да притежавате. След това, продуктът трябва да пасва на интериора в банята. За целта, разгледайте моделите в категорията ни и изберете най-подходящият дизайн. 

Разновидности се наблюдават и в материалите, използвани за изработването на корпуса. Разпространените са пластмасови и метални. Ако повечето аксесоари в помещението са направени от първия тип, изберете такъв материал и същото важи и за другия тип. Обема на резервоара е от значение ако сте многочленно семейство, защото ако се употребява често, за кратко време ще свършва препарата.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото ако качеството е важно за вас, то в онлайн магазина Gaudi DS имаме решения, със сигурност отговарящи на очакванията Ви! Цените ни са едни от най-добрите на пазара, а в случай на възникнали въпроси, винаги можете да ги зададете на консултантите ни. Те с радост ще отговорят и предложат най-оптималния продукт.

Единствено при нас ще откриете такова огромно разнообразие, позволяващо да закупите точният продукт, най-добре пасващ на изискванията и предпочитанията Ви и то на достъпна цена! Заповядайте, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
  Форма
  Серия
  Затвори филтрите