За обществени нужди

Оценка 5.00 от 1 отзив
Филтри
за страница
Оценка 5.00 от 1 отзив

В настоящото съвремие, банята се е превърнала освен в помещение, позволяващо да се грижим за личната си хигиена,  и в най-технологичното звено в дома. Вече на пазара се предлагат множество аксесоари с вградени в тях фотоклетки, позволяващи пълното им автоматизиране с минимални действия от страна на ползващия ги. Те често се прилагат в обществените обекти и по-рядко в домовете.

Какви артикули за обществени обекти можете да откриете в Gaudi-DS?

В интернет магазина Gaudi-DS ще откриете аксесоари с фотоклетки за писуари, смесители, кранове, структури за вграждане, а дори и активатори за казанчетата на тоалетната. Всички те са със съответните описания. Щом е наличен фото-елемент, веднага трябва да се сетим, че той изисква захранващо напрежение, което се осигурява или чрез стандартната електрическа мрежа от 220 V или чрез акумулаторни батерии, които периодично се подменят. В последния случай може да става дума за около 3000 цикъла.

Какво е по-специфично при тях?

Ако в стандартна ситуация трябва да извършим конкретни движения за да започнем да използваме определен аксесоар в банята (например пускането на мивката), с чувствителния на движения елемент, това действие става излишно. В случая е необходимо просто да поднесем ръцете си под чешмата и водата ще се пусне автоматично и ще се спре също сама, когато отстраним ръцете си на определено разстояние от нея.

Тази функционалност е изключително актуална в ерата на технологичните джаджи. Колкото по-автоматизиран е един обект, толкова е по-интересен и се радва на голямо внимание от страна на хората. В тази връзка, ако искате да се отличите със страхотна и съвременна баня, тези прибори са отличното решение за вас.

Какви видове фотоклетки има?

Разпространени са три вида:

  • инфрачервените (ИЧ)

  • ултразвуковите (УЗ)

  • микровълновите (МВ)

В първия вариант, принципът на работа се състои в разпознаване изменението на инфрачервеното (топлинно) излъчване в околното пространство.

Вторият тип разпознава промените в пространството с помощта на звукови вълни, като честотата се намира извън пределите на човешкото ухо – ултразвук.

Микровълновите клетки за движение излъчват високочестотни електромагнитни вълни, отразяващи се от намиращите се в близост предмети и в случай на изменения в отразяваните електромагнитни вълни, специален микропроцесор активира заложените в него функции.

Какво е приложението им?

Фото-сензорите се използват там, където се изисква стартирането на определени функции при специфични изменения в околното пространство - най-често засичане на движение в обсега на клетката.

Защо да се доверите на Gaudi-DS

Продуктите са с високо качество на най-добрите цени, с гаранция и условия за безплатна доставка. А професионалните ни консултанти ще ви съдействат, винаги при запитване към тях относно обзавеждането на санитарното помещение, така че не се чудете повече, а се свържете с нас още сега.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите