Подови плочки

Оценка 4.71 от 76 отзива

Фаянсът за под е чудесен избор, след който сме сигурни, че няма да съжалявате. Освен в банята и кухнята, избирайки фаянс за хола, ще бъдете убедени освен в неговото качество и в това, че почистването ще бъде бързо и лесно. Предлаганите модели, цветове и шарки ще ви помогнат изцяло да довършите дизайна на вашия хол или друга стая. Като пример можем да дадем прекрасния дървесен декор. Разгледайте, изберете и допринесете за уюта във всекидневната, избирайки от голямото разнообразие от фаянс за под, което Gaudi предлага. Ако не сте особено наясно с това къде и как да го използвате, то следващите редове ще ви бъдат изключително полезни.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.71 от 76 отзива

Теракота е изключително предпочитан облицовъчен материал в банята или кухнята предимно поради неговите уникални технически особености и невероятно красив външен вид. В статията ще обърнем внимание на видовете, които да закупите от нас, можете ли да ги използвате за пода и особеностите при избора.

евтини плочки за под

Какво представляват теракотните плочки?

Те са с различен формат, състоящи се от керамични материали и се използват за облицовка на стени. Те са с гладка повърхност и различни размери на страните. Отличават се с износо- и ударо-устойчивостта си и не са капризни за поддръжка. Могат да се третират дори и с агресивни почистващи препарати.

Дълги години запазват първоначалния си добър изглед, което ги прави много предпочитани в банята и кухнята. Полагането им също не е голяма философия, но си изисква някои майсторски умения и крайният резултат да е наистина добър.

Какви видове се предлагат в нашия онлайн магазин?

плочки за хол

Разнообразието от теракотни плочки за баня в Gaudi DS винаги е било голямо за да има възможност клиента да направи своя индивидуален подбор. В каталога ни ще откриете, както много цветови и графични решения, така и различни модерни форми и размери. Всичко е с подходящите снимки, описания, а качеството е гарантирано и то на евтини цени!

Подходящи ли са за под плочките предлагани в сайта на Gaudi DS?

Разбира се, в продуктовия каталог на онлайн-магазина ще откриете, както подови, така и стенни модерни настилки. Разбира се, ако формата, дебелината или цветовия вариант е приоритет за вас, също ни се доверете.

Ако не можете да направите правилния избор, потърсете професионалните консултанти и те с радост ще обсъдят проектът Ви, безплатно ще направят анализ на помещението и ще Ви предложат най-доброто решение.

Какво трябва да знаем при избора си?

За да подберете точното покритие е необходимо да предвидите някои моменти преди да отидете в магазина за покупка.

  • Определете размера на санитарното помещение. Ако то е малко се спрете на по-малките;

  • Трябва да сте наясно с цветовите съчетания и графично оформление. Ще съчетавате ли цветовете, едни и същи ли ще използвате и т.н;

  • За пода покритието трябва да е по-дебело от стенното. Целта е издържането на по-големия натиск.

Защо да изберете Gaudi DS

Избирайки нас, като партньор в санитарното обзавеждане, вие залагате на качеството, ниските цени, професионалното обслужване, кратките срокове за доставка и възможността за връщане или подмяна на покупката. Обадете се още сега и с радост ще ви обърнем внимание.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Затвори филтрите