Смесители за вана/душ

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Оценка 5.00 от 1 отзив
за страница
Оценка 5.00 от 1 отзив

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Магазинът Gaudi DS предлага на потребителите си продукти от високо качество. Широкият асортимент от смесители за вана предоставя решения за вграждане с окачване, термостатни, стенни и всякакви други типове, които ще задоволят дори и най-претенциозните клиенти.

Това санитарно оборудване се класифицира по начина за управление на потока на водата, както и по типа на изпълнение. Произвеждат се изделия за външен и вътрешен монтаж, които се използват в блокове, съответно извън и в стената.

По начина на управление потока на водата, има три вида:

  • с една ръкохватка (лесни за експлоатация, изключително разпространени);
  • с две ръкохватки (класически решения, предпочитани от доста потребители);
  • термостатни спада към горния тип (управлявани с помощта на терморегулатор, от който се определя налягането и съответно температурата).

Как да изберем смесител за вана?

  • На първо място много важен е материалът, от който е изработено изделието.

Месингът е най-използваният и той е достатъчно масивен и качествен, който не корозира от влагата, а хромираното му покритие придава усещане за лукс и красота, почистването е изключително лесно. Продуктите, изработени от този материал се характеризират с по-голямо тегло, което може да служи за индикация при избора - по-некачествените и евтини продукти са по-леки.

  • На второ място е типът

С една или с две ръкохватки. Единият се характеризира с наличието на един кран, чието завъртане на ляво и на дясно съответно пуска и смесва топлата със студената вода. Другият е с два крана и поотделно ръчно се регулира потока. Двувентилните версии от конструктивна гледна точка са по-прости, но цената им не е много по-ниска, отколкото при едновентилните модели.

По отношение на пестенето на вода няма разлика между двата модела.

  • Формата е другият важен елемент от избора

За компактните бани не си струва модел с дълъг чучур. Той ще създава само неудобства. Що се отнася до височината, то тук няма твърди препоръки. Избери модел с оглед на стила и обстановката.

Правилна поддръжка

Изключително важно е редовното почистване на санитарното оборудване от натрупалия се хлор, за да може то да запази първоначалния си блясък. Все пак внимавайте да не използвате силно абразивни препарати, защото може да нараните покритието на батериите си. Много важна е и внимателната употреба, което изисква лекота при действията, без излишен натиск и удари.

В интернет-магазинът Gaudi DS ще откриеш голямо разнообразие от смесители за вана на атрактивни цени с редовни промоционални кампании и професионално обслужване, а качеството е гарантирано. Очакваме те!

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.