Паравани за вана

Филтри

Производител
Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Профил
Врати

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

В случай, че имате вана и искате да не става цялата баня във вода е добре да имате паравани за вана – по този начин в останалата част от помещението ще остане суха. Те могат да затворят частично или напълно ваната, като това се определя според вашите нужди, ако желаете да си гарантирате 100% суха баня, трябва да заградите цялата вана. Има всякакви разновидности – статични, отваряеми, чрез плъзгане. От серийно произвежданите модели има такива със заобляния по ръбовете и с различни матирания или пък оцветявания. Височината на един параваните за вана обикновено са от 140см до 160см, широчините също са различни в зависимост от степента, до която желаете да изолирате водните пръски.

Едно е сигурно ще ви свършат страхотна работа – снабдени са с всички необходими уплътнения, за да прилепнат плътно до акрила и до стената и съответно да не пропускат никаква вода, по този начин ще имате сух под в банята, като в същото време ще релаксирате или пък ще взимате спокойно душ.

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.