Инфраред сауни

Оценка 4.71 от 14 отзива
Филтри
Оценка 4.71 от 14 отзива

Инфрачервените сауни все по-често се срещат в домашни условия, защото работят изцяло на електричество и не развиват толкова висока температура, както конвенционалните им аналози. В същото време действието им започва по-бързо и ефектът е положителен. Нека видим какво точно да очакваме, за колко човека са предназначени и материалите за производство.

Какво представляват инфрачервените сауни?

Разликата между обикновените аналози е, че в ИЧ варианти има специални излъчватели, чиято температура е значително по-ниска от конвенционалните. В случая кожата се нагрява чрез директно проникване на лъчите във вътрешността до 5-8 см и потенето е вътрешно. Знаете ли, че при подобните аналози, само 20% от температурата се разсейва в околното пространство, а останалите 80% остават в тялото за неговото загряване.

ИЧ кабина започва да нагрява много по-бързо от по-стария си колега и е по-удачният вариант за употреба от хора със сърдечни проблеми или други заболявания, артрит и травми. Развитието на бактерии тук е изключителна рядкост, защото въздухът от ИЧ нагреватели е много по-сух за разлика от този в обичайните кабини.

За колко човека са направени

В зависимост от размера на съоръжението, то побира 1,2,3,4 човека и т.н. Разбира се, колкото повече хора може да побере, толкова и цената е по-висока, поради повишените размери и по-големия брой използвани излъчватели. Тоест, ако си вземате инфрачервена кабина за цялото семейство, пригответе си по-голям бюджет и пространство за разполагането му.

Разбира се, предназначените за по-малко хора уреди са с по-компактни размери и по-ниска цена. Те заемат по-малко място и консумацията им на електроенергия е по-ниска. Ефектът от процедурите естествено е същият, като при по-големите събратя и доставя аналогично удоволствие.

От какви материали са направени

Вътрешността им е облицована с дърво, което добре да поема влагата. Това в повечето случаи са липа, кедър или канадска ела. Който и от тези материали да се използва, ефектът ще е един и същ и тук всичко зависи от личните предпочитания. Препоръчително е целият интериор да е дървен, дори и пода за по-голяма абсорбация на влагата.

Ако вече твърдо сте решени да притежавате такова СПА съоръжение у дома си, заповядайте в онлайн магазин Гауди и там ще откриете огромно разнообразие за максимално прецизен избор на достъпни цени. В случай обаче, че имате колебания в подбора, не се притеснявайте и за миг да ни потърсите и експертите ни веднага ще Ви изслушат и ще предложат най-оптималното и подходящо за вас решение. Избирайки нас, Ви очаква:

  • експертен екип за съвети и консултации относно предлаганите стоки и услуги;
  • максимално бърза обработка на поръчките и доставка;
  • транспорт с опция тест и преглед преди плащане;
  • тестов 14 дневен период за изпробване и възможност за връщане или замяна;
  • адекватно ценообразува и редовни ПРОМО-кампании;
  • само най-високото качество на изработка.

Заповядайте, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Материал
Вместимост
Затвори филтрите