Рогови сифони за баня

Оценка 4.70 от 57 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 57 отзива

За да се радвате на чист, поддържан и функционален дом, трябва да се погрижите както за големите придобивки и елементи на оборудването, така и за по-дребните детайли, които обаче често се оказват много важни. Като такива се окачествяват и компонентите, принадлежащи към ВиК отводняващата система.

В онлайн магазин Gaudi DS ви предлагаме различни естетични, модерни и практични решения, сред които и роговите сифони. Те се предлагат на достъпни цени и са подходящи за всяка баня.

Какво представляват роговите сифони и защо да изберете такива?

Това са интегрирани и съвременни компоненти за канализационната система, които осигуряват отлично оттичане на вода, разполагат с много добри свойствени характеристики за дебит. Те са устойчиви на преливания и запушвания и гарантират много добра функционалност.

Характерна за тях е специфичната им форма, която осигурява гъвкавост и лесно свързване с канализационните тръби. Имат красив и елегантен дизайн, като същевременно позволяват лесна и удобна поддръжка.

Какви видове рогови сифони предлагаме в сайта на Gaudi DS?

След като вече стана ясно какво представляват роговите сифони и кои са основните им предимства, идва време да ви запознаем с продуктовото разнообразие, което ще откриете в каталога ни. Моделите се различават по някои основни характеристики:

  • производител – предлагаме ви рогови сифони, изработени от утвърдени марки, като Inox Style, MIRO, SMART, Viega;
  • материал на изработка – за направата на решетката най-често се използва неръждаема стомана, а за рамката пластмаса, които гарантират функционалността и устойчивостта на компонента;
  • форма и размери – разполагаме с кръгли, квадратни, правоъгълни и ъглови варианти. Най-често срещаните размери при кръглите е Ф10 см, при квадратните 10 x 10 см, а при правоъгълните – 20 x 8 см;
  • тип и функции – различават се още по функции и характеристики, като тип на отвора, вид на клапата, липса и наличие на суха клапа, предназначение според дебелината на плочките при подовите модели, наличие или липса на водоустойчиво уплътнение, въртящи се елементи и други. Всички тези особености ще откриете в описанието на артикулите. 

Това са някои от най-съществените характеристики, според които се класифицират роговите сифони. Запознайте се с подробните описания и се възползвайте от гъвкавите условия за плащане и доставка, които предлагаме.

Не забравяйте да разгледате и секцията с промоции, където ще откриете някои от най-търсените артикули в категорията на много изгодни цени.

Филтри

Производител
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Приложение
    Изчисти филтрите