Капаци за тоалетна чиния

Оценка 4.71 от 14 отзива
Филтри
Оценка 4.71 от 14 отзива

Новите технологии и иновациите навлязоха в почти всяка сфера от живота и това с пълна сила важи дори и за капаците за тоалетна чиния. Какви видове се предлагат в Gaudi DS и технологичните им предимства? Защо правилният избор е толкова важен и как да познаем, че е дошло времето за смяна?

Какви видове капаци за тоалетни чинии съществуват

Според комфорта на използване и технологичните нововъведения, капаците за тоалетна чиния се делят основно на три вида:

  • със забавено падане - с новите решения в Gaudi DS, вече няма да се сблъскате със стряскането след падане на капака при ставане. Той вече ще е с плавно затваряне и забавено падане надолу;

  • обичайни - те са без каквито и да е технологични екстри в конструктивно отношение;

  • комбинирани - днес се предлагат и модели, съчетаващи в себе си например биде, което пристига в комплект с капака. То ще измие тоалетната чиния, а дори може да предложи и различни водни процедури.

Капак за тоалетна чиния

Защо е важно да изберем добра седалка за тоалетна

Правилно избраното допълнение на първо място осигурява по-добър комфорт при ползване и на второ - естетически се допълва с тоалетната чиния, което и придава пълна завършеност. Въпреки, че стандартите в размерите са едни, много производители си позволяват да създават собствени такива, което много обърква купувачите. Ето защо експертите съветват, предварително с ролетка да премерим диаметъра на отвора по вертикала и хоризонтала, като в единия случай обхванем и отворите за монтажа на капака.

Кога е необходимо да заменим старата - съвети от Gaudi DS

Обикновено смяната се извършва при появата на някакъв проблем, наличие на пукнатина или цялостно отчупване на дадена част от детайла. Индикация за подмяна обаче може да е счупване на един от държачите, който фиксира продукта или неговото изтъняване след дългогодишна употреба и разместване. Това е особено забележимо при по-евтините аналози с пластмасови винтове и болтове, които с времето един от тях се чупи или просто изтънява и се появяват луфтове.

Другият показател, че наближава времето за подмяна е протриването на горната декоративна обвивка, което всъщност започва да разваля естетиката в банята. Това обаче е въпрос на виждане и предпочитание от страна на собствениците. Когато наближи времето да направите своя избор и имате нужда от професионална помощ, непременно се обърнете към експертите на онлайн магазина Гауди ДС. Тук винаги имаме най-новите и най-качествените тоалетни чинии на супер достъпни цени. 

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Произход
Цвят
Съвместимост
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите