Шкафове и мебели за баня

Шкафове за баня Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Широчина
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция (разстояние към стената)
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Разположение
Оценка 3.79 от 29 отзива
за страница
Оценка 3.79 от 29 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Ако Ви предстои закупуване на нови мебели за банята, правилният им избор е много важен, от гледна точка на предвиденото за тях пространство, цветово оформление и използваният за производството им материал. По-долу ще Ви дадем някои ценни насоки за да направите точния подбор, според нуждите и предпочитанията Ви.

Какви мебели за баня да изберем

За да определим нужните ни шкафове, трябва да се съобразим с някои основни правила, а те са:

  1. Да изберем модели, изработени от влагоустойчиви материали, издържащи на различните химични почистващи препарати.

  2. Да отговарят по цвят на останалата част от обзавеждането. За целта е важно да направим избора си още в началния етап от ремонта. Препоръчително е закупуването на цял комплект или да направим индивидуална поръчка за изработването им по предварително зададени параметри.

  3. Размерите да са съобразени с тези на помещението, защото излишно голямото оборудване ще стесни значително пространството.

  4. Избягвайте претрупаността, а вземете само най-необходимото.

Какви видове се предлагат в Gaudi-DS

При нас ще откриете горни и долни шкафове с мивка и без, както и с осветление (красиви лунички или LED осветление) и луксозни решения за всеки вкус. В онлайн магазина ще откриете още модели тип колона с чекмеджета, рафтове и врати. Някои дори вървят в комплект с огледала върху вратите или до колоната.

Размерите варират в голям диапазон и покриват вариантите, както при ограничено пространство, така и в по-обширните помещения. Това означава, че при нас имате на разположение решения за всеки случай и специфични предпочитания. От към дизайн, също сме Ви приготвили огромно разнообразие от правоъгълни или заоблени форми, с дръжки или без (на принципа на подпъхване, чрез прорези под ъгъл) и т.н.

Готови комплекти

Ако искате обзавеждането Ви да е напълно хармонизирано и извършено на професионално ниво, Ви препоръчваме да погледнете към готовите ни предложения, при проектирането на които са съобразени много важни елементи. Например, те много добре си пасват помежду си по външност и функционалност. Отделните модули добре се допълват и съчетават, сформирайки невероятен интериор и цялостен изглед на банята.

Например, имаме запас от горни и долни шкафове, окомплектовани с умивалник и мивка, допълващи се по дизайн и декоративни елементи, със и без огледало и т.н. В случай, че имате определено предпочитание към стила на дизайна, също сме подготвили готови решения за вас. Запознайте се с предложенията ни дори още сега в категорията.

Материал

При производството на продуктите ни се използват само възможно най-качествените и термично устойчиви изделия, за да могат да издържат дори и на най-агресивните външни условия, характерни за санитарните помещения. Това са PVC и дървените плотове, импрегнирани със специални лакове, за устойчивост при влага.

Това са двата основни вида плотове, доказали се във времето със своята издръжливост на химично третиране, така че можете да сте напълно сигурни в качеството, а предоставената от нас гаранция, потвърждава твърденията ни.

Как да се определи размера

Преди да пристъпите към поръчката на избраното от вас оборудване, уверете се, че големината и конфигурацията му съответстват на вашите предпочитания. От тези два фактора зависи удобството и функционалността. Важно е да се уверите, че разстоянието между мивката и тоалетната е не по-малко от 70 см, а на душ кабината или пералнята не им се ограничава работата, поради недостиг на място за отваряне на вратата.

Когато измервате големината за един или друг елемент от обзавеждането, винаги оставяйте авансово по около 2 см от всяка от страните. Например, ако мястото на пода за поместване на дадена мебел е широко 1 метър, то предметът, който ще се постави там да е с ширина около 96 см. Така със сигурност ще сте уверени, че той ще влезне на предназначеното за него място.

В случай, че прочитайки по-горното, във вас изникнат допълнителни въпроси, свържете се с нас за уточнение, а ние от своя страна ще Ви предложим най-добрите и евтини варианти на атрактивни цени и от популярни производители. Очакваме Ви!

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.