Мебели и шкафове за баня

Оценка 4.69 от 273 отзива

Мебели за баня

Обзавеждането за баня е най-важната част за нейната визия. Най-често комплектите включват шкафчета с или без мивка, както и с или без огледало. Гауди предлага дизайнерски решения за всяко санитарно помещение. По отношение на монтажа можете да извършите монтирането на самата стена или долният шкаф да бъде стоящ на пода. За да сте наистина доволни от вашият избор, вашите мебели трябва да бъдат изработени от здрави и водоустойчиви материали. На gaudi-ds.com ще откриете шкафчета за всеки вкус - малки, големи, тесни, лилави, бежови и други. Не забравяйте да погледнете и нашите промоции. Всеки продукт е изработен от висококачествени материали с дълъг експлоатационен живот.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.69 от 273 отзива

Днес е трудно да си представим съвременното санитарно помещение, без необходимото обзавеждане и шкафове за баня, така че лесно и достъпно да съхраняваме продуктите си за лична хигиена и други принадлежности. С какво обаче обзавеждането за това помещение е по-различно, какви видове са достъпни в онлайн магазин Gaudi DS, как да изберем подходящите? Нека видим!

С какво шкафовете за баня са по-различни

Съвременното обзавеждане за санитарно помещение има редица свойства, които значително се различават от мебелировката в останалите помещения от дома. Това им позволява да са устойчиви на постоянната висока влажност и да запазят свойствата си, без да се изкривяват, гният и повреждат. Ето няколко техни особености:

  1. Устойчивост на влага - шкафовете за баня не бива да се влияят от постоянната висока влажност в помещението и дори от директния контакт с водата;

  2. Устойчивост на топлина - трябва да са изработени от материали, устойчиви на различни температурни разлики;

  3. Здравина - качественото обзавеждане е устойчиво на различни натоварвания, тъй като служи за съхранението на различни битови химикали и продукти за лична хигиена;

  4. Качество - материалът, от който е изработено обзавеждането за санитарното помещение е необходимо да е качествен и дълготраен.

евтини шкафове за баня

От какъв материал е най-подходящо да са изработени

Днес съществуват различни материали, от които се изработват шкафовете за баня. Въпреки това те имат различни ценови диапазони, които се определят именно от използвания материал за изработката и други особености. Най-скъпите и качествени решения например се правят от масивна твърда дървесина, като клен, дъб, череша и т.н. Дървените мебели са устойчиви на влажност, не се кривят и пукат, което ги прави изключително надеждни.

По-евтините шкафчета се изработват предимно от MDF, който обаче трябва да е импрегниран с подходящи влагоустойчиви препарати, така че да не допускат влагата да се просмуква. Пластмасата е друг надежден, водоустойчив и влагоустойчив материал, който не създава условия за развитие на плесен и мухъл. PVC материалът е устойчив на температурните промени и позволява третиране с различни почистващи препарати. Изглежда добре и е изключително дълготраен.

Стъклените мебели за баня са още един доста добър избор, но те са изключително чупливи и експлоатацията им трябва да е много внимателна. Те също са красиви, стилни и елегантни, а съвременните дизайни са зашеметяващи.

Какви видове се предлагат в Gaudi DS

Асортиментът от луксозни качествени шкафове за баня в онлайн магазин Gaudi DS е доста голям и разширен, така че изборът със сигурност е много разнообразен. Тук всеки може да намери своята мебелировка за санитарното помещение на евтини цени:

  • Цели комплекти, изработени в един стил и дизайн за цялостно обзавеждане;

  • Огледални шкафове за баня с мивка или без мивка, с огледало или без огледало;

  • Вградени висококачествени ПВЦ мебели, които са предназначени за ограничените по размери помещения;

  • Решения с плот за принадлежности и козметични продукти.

При нас още Ви очакват мебели за баня с различни размери, за под, за стена, мебели за горно или долно разположение, за тоалетна и т.н. Нашите предложения още се отличават по дизайн, цветове, височина и много други. Предимно срещаните цветове в гамата ни са черното или сивото, тъй като това са класическите нюанси, подходящи за всеки съвременен интериор.

Откъм размери, разнообразието в Gaudi DS също е доста голямо. Тук Ви очакват широки модели - 20 см., 40 см., 50 см. и повече. Височината може да варира от 70 см., достигаща до 100 см и т.н. Тоест, без значение дали търсите малки, широки или тесни решения за обзавеждане, при нас със сигурност ще ги откриете.

Ако сте със санитарно помещение, което е ограничено откъм размери, ние можем да Ви предложим ъглови шкафове за баня, за максимална оптимизация на пространството.

Как да изберете правилното обзавеждане

шкафове за бани

Изборът на мебели за баня предимно зависи от площта на помещението. Ако то е достатъчно просторно, бихте могли да вземете обзавеждане, което е голямо и с достатъчно пространство за съхранение на различни принадлежности. В случай, че площта е твърде ограничена и всеки сантиметър е важен, то тогава бихте могли да се насочите към моделите за вграждане или ъгловите шкафове за баня. Те позволяват монтиране в ъглите, така че да ги използвате като свободно пространство. Имате опция още да изберете и модели за стена, които стоят по-високо и не отнемат от пространството на пода.

Какви цветове са подходящи

Шкафовете за баня трябва добре да се комбинират и съчетават по цветове и дизайн. Препоръчително е цветовата гама да не е твърде ярка, така че да привлича погледа директно. Дизайнерите съветват, цветовете да са леко открояващи се от стените. Ако плочките в санитарното Ви помещения са гладки и гланцирани, то стъклените огледални или лакирани мебели са идеалното решение.

На какво друго трябва да се обърне внимание

Много е важно да определите целите на обзавеждането и да го подберете спрямо нуждите си. Например, ако има много дребни принадлежности, които искате да съхранявате, подберете модели с повече отделения, така че да имате достатъчно място. В случай, че сте многочленно семейство, би било добре всеки да има отделно място за съхранение на козметичните продукти. Обърнете внимание на разстоянията между отделните мебели, така че да има свободно място за отваряне и затваряне на вратите, без да се удрят помежду си.

При избора, много добре измервайте размерите и пространствата за разположение на мебелите за баня. Винаги оставяйте по 2 или 3 см авансово разстояние. Така ще си гарантирате, че няма да стане грешка и след покупката, предвиденото разстояние няма да е малко и недостатъчно. За малките помещения, отдайте предпочитание на стенните мебели, тъй като те освобождават пространството на пода и позволяват по-лесното му почистване.

Кои са най-продаваните мебели в Gaudi DS

Име

Марка

Цена

Размери

Долен шкаф с мивка и плавно затваряне

Triano Trento

460 лв.

50х45 см.

Горен модул с Led осветление

Triano Vegas

351 лв.

85 см

Горен шкаф с Led осветление

Triano Texas

261 лв.

75 см

Горен шкаф с огледални врати, бял

Arvipo Soft

285 лв.

80 см

Долен шкаф, конзолен с дървесни декори

Amelia

399,90 лв.

61 см

Доказалите се производители предлагат разновидности в различни категории, които осигуряват комфорт и удобство на цялото семейство. Можете да разгледате различни варианти, известни със своята функционалност. На вашето внимание са достъпни и колекциите от мини, високи колони, стоящи или висящи комплекти, които ще се впишат идеално във всяка баня. В каталога ще се запознаете с характеристиките на мебелите и как лесно да направите своята поръчка. Според дизайна на вашата баня, изберете шкафове с място за пералня или модели за кръгла мивка, които са оборудвани с неръждаеми панти за дълъг живот. Направете правилния избор и останете доволни от своята поръчка.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Широчина
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция (разстояние към стената)
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Разположение
Затвори филтрите