Аксесоари за баня

Оценка 4.70 от 87 отзива

Защо са ви необходими аксесоари за баня

Ако сте правили ремонт на мокрото помещение, но сякаш нещо ви липсва или просто искате да разнообразите старото такова, аксесоарите са най-доброто решение. Те ще променят вашата баня, дори повече, отколкото бихте очаквали. Гауди е мястото, на което ще намерите огромно разнообразие от български продукти, например:

  • от неръждаема стомана;

  • порцеланови;

  • вакуумни или лепящи модели без пробиване;

  • пластмасови.

За да удовлетворим напълно нашите клиенти, предлагаме както по-луксозни, така и по-евтини видове. Няма как да не споменем и нашите промоции, които са създадени специално за вас. Превърнете санитарното помещение в стилно място и то, само добавяйки нещо малко, на пръв поглед - незначително.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 87 отзива

Аксесоарите за баня са неизменна част от зоната за лична хигиена на дома и те би следвало да присъстват задължително. Какво обаче наистина ни е нужно, как да го изберем и монтираме ще научим в следващите редове.

аксесоари за банята

Какви аксесоари за баня има

При нас в онлайн магазина сме Ви приготвили различни допълнения, характерни за обзавеждането, като закачалки, държачи за тоалетна хартия, кошчета, ринг за кърпичетки за тоалетна и още куп полезни неща. В случай, че са съчетани правилно, могат да се окажат полезни както от естетична гледна точка, така и от функционална.

В същото време се явяват един много силен акцент, който ще превърне дори и най-семплото помещение в нещо по-специално. Предлаганата от нас гама е изключително богата със стилистично издържани и качествено изработени продукти от: метал, стъкло, керамика, цветни и още много други.

Как се монтират

По отношение на монтажа – има свободно стоящи, както и такива, закрепващи се към стената (с дюбели или чрез специална смола (лепило)). Разгледайте различните серии, предлагани при нас и вземете точните за вас аксесоари. Те вече ще допринесат за идеалния вид на санитарния Ви кът. Как да направите правилния подбор?!

Как да избера подходящи за моята баня

Ето няколко стъпки, които да вземете в предвид:

  1. Започнете с най-необходимото - сапунерка, място съхранение на четките за зъби, държач за тоалетна хартия и други подобни.

  2. Ако смесителите са полирани и лъскави, то и останалите допълнения е добре да съответстват на подобна външност.

  3. Придържайте се към еднаквите форми. Ако останалото обзавеждане е овално или правоъгълно, то и бъдещите ви допълнителни елементи трябва да са такива за да се получи цялостна картина от взаимно допълващи се неща.

  4. При възможност купувайте компонентите в комплект - така със сигурност всичко ще си съответства едно с друго и напълно ще отговаря на общия дизайн.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

Защото благодарение на дългогодишното си пазарно присъствие, успяхме да изучим санитарията до най-малкият детайл, което ни направи супер компетентни по темата и можем да се справим с всяка трудност при изграждането и създаването на домашните хигиенни места. На второ място, работим само с доказали се във времето доставчици и брандове, гарантиращи ни само най-доброто качество на стоките и най-добрите цени в бранша.

В онлайн магазина Gaudi DS Ви очаква екип само от професионалисти, готови във всеки момент да Ви съдействат в изграждането и проектирането на помещението, така че не му мислете, а ни потърсете. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Монтаж
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите