Мивки за вграждане

Оценка 4.62 от 29 отзива
Филтри
за страница
Оценка 4.62 от 29 отзива

Мивката за вграждане придава допълнителна естетика в банята и прави обзавеждането по минималистично, спестявайки пространство, без лишения от функционална гледна точка. Нека видим кога се използват и техните видове.

Кога са подходящи мивките за вграждане

Обикновено се вграждат в плотове, като по този начин човек си осигурява доста удобни площи, където спокойно може да постави всички необходими за него аксесоари. Намират приложение и в малките по площ бани, където трябва максимално да се пести пространството. В същото време те са почти невидими, защото са на еднаква равнина с плота.

Защитени са от неволни удари и съответно счупвания, а също допринасят и за по-добрата хигиеничност в помещението, защото не създават условия за развитие на бактерии и събиране и отлагане на мръсотия. Могат да се използват и в широките и просторни места за запълване на свободните пространства и внасяне на допълнителна функционалност.

Какви видове има

Предлаганите модели са за пълно или полувграждане. Тези за пълно са съответно с горен или долен монтаж (първите оставят един лек борд над плота, а вторите са изцяло под него). Това вече е въпрос на лично предпочитание и в зависимост от индивидуалните черти на интериора е нужно да се направи самия избор. Например ако вече съществува подобен елемент с един от двата вида, съответно и вторият трябва да е от същия тип.

Предлаганите модели са основно с овални, кръгли и квадратни форми. При избора е нужно да се придържате към дизайна и оформлението на останалото оборудване, за да може всеки един от компонентите да се вписва с останалите. Така се създава обща цялостна приятна за окото визия.

Защо да поръчам от Gaudi DS

При нас ще откриете огромно разнообразие от продукти за обзавеждане на санитарното помещение и имате работа с интуитивна и лесна за навигация уеб-платформа, а системата за бързи поръчки (без регистрации и оставяне на лични данни) ще направи престоят Ви в него още по-приятен.

Купете от нас защото ние предоставяме:

  • професионално обслужване на най-високо ниво;

  • най-висококачествени стоки;

  • достъпни цени с възможност за изпробване и връщане на покупките;

  • гаранционно обслужване на всеки от артикулите;

  • при поръчки над 299 лв, печелите безплатна доставка;

  • екип от експерти за планиране и изграждане на вашата баня;

  • атрактивен шоурум в София, където да се докоснете на живо до продуктите;

  • регулярни промоционални оферти за още по-изгодно пазаруване.

Положителните изненади обаче не свършват до тук и в онлайн магазина Gaudi DS Ви очакват още. Така, че заповядайте дори още днес! Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция към стената (mm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Ширина (mm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Отвори за смесител
Затвори филтрите
ContactОбади се