Слушалки за душ

Оценка 4.70 от 44 отзива

Как да изберете подходяща душ слушалка за вас

Най-важното условие в банята е да съобразите подходящото фи с ръчната слушалка, което гарантира, че безпроблемно ще я свържете към батерията за водата.

Какви са предимствата на подвижните душове

Дават свободата да насочвате водната струя в желаната от Вас посока, благодарение на свързването с гъвкав маркуч към водопровода и наличната стойка за фиксиране.

Какво ще срещнат потребителите по-надолу

При нас ще откриете варианти с различен диаметър на главите:

  • 10 см;
  • 12 см;
  • 14 см.

Тук са достъпни още и различни функции, като аериране на водата, водопад, хидромасаж, а цените са ТОП!

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 44 отзива

Душ слушалки - могат да бъдат много разнообразни – овални, кръгли или квадратни ръчни душове. Като основна част от вземането на душ е добре те да са достатъчно удобни, така че да ви е комфортно по това време. Какви разновидности може да има при тях? – на пръво място това очевидно е тяхната големина, а именно при най-лесно е да се отбележи при кръглите варианти – техния диамътър. Моделите започват от фи 60 ( 6см ), до фи 250 ( 25см ), като най-често срещаните слушалки са с диаметър 10,12,14 см. Има разбира се и така наречените помощни слушалки – с компактни размери за биде или пък за измиване на банята.

Друга особеност са броя функции, които те имат ( една, две, три, четири и т.н. ) – например функция водопад, масаж или допълнително аериране на водата (дъжд ). Много често клиентите се съсредоточават именно в това, докато най-важното за една слушалка е нейната направа, т.е. дали са качествени материалите – например дали са използвани силиконови уплътнения за дюзите или дали са използвани специални технологии в тялото ( да пести вода, да аерира, да изпуска по определен начин ). 

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер душ глава
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Материал
Форма
Затвори филтрите