Ретро смесители

Оценка 4.71 от 31 отзива
Филтри
Оценка 4.71 от 31 отзива

Съвременното санитарно оборудване с хромиран блясък и ъгловати футуристични форми под силата на разума зачеркна всички дизайнерски усилия и уби чара на ретро банята. Ето защо при подбора на тези детайли, които веднага се набиват на очи, трябва да се обърне специално внимание. Нека обаче, като за начало да се запознаем с някои важни за правилния избор елементи.

 Ретро смесител

Какви са особеностите на ретро смесителите?

Този тип санитарни системи са изработени от различни, но напълно определени материали. Най-често те се изработват от месинг, разликите са в цветове, затова и идват понятията като “златни”, “медни”, “старо злато” и т.н.

 

  • Бронз. Вариантът е напълно приемлив. Качествените, трайни и благородни изделия не причиняват алергии. Новите технологии дават възможност така да направите на вид медна повърхност, че тя да придобие естествен цвят в най-разнообразни нюанси – от старинен бронз до матово;

 

  • Златни. Покритие, което често е същинско злато. Често този тип цвят се явява и единствената опция при определен тип интериор.

 

  • Старо злато. Металът е стилен, изглежда супер, придава много характерно ретро излъчване на банята.

 

Вместо обаче да прибягвате към скъпа покупка от естествен бронз, ние препоръчваме да изберете компромисен, практичен, но не по-малко ефектен вариант — ретро-смесител със специално декоративно покритие от мед, злато или сребро, които често са с ефект на старинност.

 

Как да изберем?

При потбора на такъв аксесоар за кухнята в стил класика е изключително важно всички детайли в нея идеално да си пасват един към друг не само по стил, но и по отенъци на метала и размерите. Затова при търсене на бранд, ние препоръчваме известните европейски марки с добра история, предлагащи цялостно обзавеждане за зоната на мивката - при възможност всички аксесоари да идват от един производител.

 

Качеството на декоративното покритие може да се оцени визуално, ако се постави в близост до модел от категориите бюджетен и скъп аналог.

 Ретро смесител за кухня

Избери Gaudi DS

Само при нас качеството е на високо ниво, а това се доказва и с гаранцията, която придружава абсолютно всеки продукт на магазина. Наред с това ние ти предлагаме голям асортимент от атрактивни по дизайн и конструкция елементи на неустоими цени с възможност за връщане или подмяна. А професионалните ни оператори ще ти помогнат при избора на правилния за теб санитарен продукт. Очакваме те!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Изпразнител
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Форма
Цвят (повърхност)
Затвори филтрите