Плотове за баня от технически камък

Филтри

Производител

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Оформете банята си  с плотове от технически камък – по поръчка, ако желаете един по-класически и изискан вид на помещението, може да го постигнете с помощта на техническия камък – изборът от цветове е огромен, както и възможностите за обработка ( кантове, ръбове, фаски, отвори, заобляния, специфични R - ове ). Вариантите за техническият камък са два – единият е на основата на мрамор, другият на основата на кварц. И двата материала са много издръжливи, но за кухня се ползва само втория ( поради спецификата на натоварването – ножове, остри ръбове и т.н. ), просто камъкът на мраморна основа е по-мек и не е подходящ за тази употреба. Изработваме плотове от камък за банята, така и за кухнята.

Възможностите са неизчерпаеми – работим лесно с този материал и правим всичко по желание на клиента. Плотовете от технически камък са устойчиви и лесни за поддръжка. Посочените цени са абсолютно ориентировъчни, факторите, които влияят на цената са – цвят, размер, обработка, допълнителни аксесоари!

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.