Смесители за мивка с душ

Оценка 4.73 от 11 отзива
Филтри
Оценка 4.73 от 11 отзива

Съвременният човек отдавна е привикнал към комфорта. Съгласете се, че на всеки от нас би му било доста трудно без топла вода, вана и различни домакински уреди. Всичко това прави живота ни по-лесен и по-приятен, така че защо да се отказваме от такива блага? Днес често срещан аксесоар в банята е смесителя за мивка с душ. Той служи като заместител на бидето, особено при липса на пространство. Инсталацията му се е превърнала в практично и много удобно решение за поддържане на личната хигиена. Всъщност, устройството няма да Ви отнема ценни квадратни метри площ в малката баня.

Какво представлява?

Конструкцията на хигиенната система се състои от държач, батерия и душ с маркуч. Последният съдържа в себе си специален бутон, натискането на който ще пусне водата през него (реално играе ролята на превключвател, премества водата от чучура на батерията към душчето). Според типа на устройството, този аксесоар може да бъде разграничен по основните видове:

 • С изтеглящ се душ (изтегля се целия чучур)

 • С независима слушалка

 • С шлаух излизащ чучура (с преключвател)

Други особености, които ги характеризират:

 • Едноръкохваткови

Този тип позволява управление на градусите и потока с помощта на лоста. Вертикалното му завъртане регулира притока, а хоризонталното – подходящата температура.

 • Двуръкохваткови

Почти не се срещат подобен тип, рядко разпространени са. Температурата се регулира от две своеобразни дръжки, съответно за топла и студена вода.

 • Термостатични

Позволяват изключително лесно и просто избиране на желана температура, автоматично поддържане, благодарение на вграденият термостат.

Какви са предимствата на смесителите за мивка с извод за душ?

Все по-често се среща при хората, които обзавеждат банята си и закупуват необходимите средства за целта, да заложат на комбиниран вариант на комбиниран смесител. Това се дължи на множеството предимства, които притежава този вид:

 • Имат красив дизайн и са отлично приспособление към мивката;

 • Комбинираната батерия е практичен вариант за помещения, при които банята и тоалетната са разделени;

 • Мултифункционални са, защото освен ролята на мивка, те изпълняват и функцията на душ и биде;

 • Подходящи са за малки и тесни пространства, където всеки запазен сантиметър от площта е от значение, както и за такива помещения, в които няма наличие на друго хигиенно средство; 

 • Този тип смесители притежават извод за обикновен или хигиенен душ, което предоставя възможност за избор;

 • Можете да избирате сред различни възможности, предоставящи варианти на сметистели за умивалник със стоящи или подвижни душове, в зависимост от предпочитанията. Както стоящите, така и подвижните батерии притежават своите предимства и притежават добра функционалност;

 • Във всички комплекти за мивка се включват смесител, превключвател, държач и шлаух като допълнителни средства за закрепване и удобство;

 • Предлага се голямо разнообразие от марки и модели, които да закупите на конкурентни цени.

Какви варианти се предлагат в сайта на Gaudi DS?

В Gaudi DS Ви очаква голямо разнообразие от гореописаните санитарни устройства с голям избор на дизайн и типове. Освен това можем да предложим продукти от най-различни производители и ценови категории. В магазина Ви очакват батерии с един или два крана, различни по дизайн, с по-дълги или по-къси маркучи, разнообразни слушалки и т.н.

Основно смесителите за мивка с душ се разграничават според следните особености:

 • марка – изборът на производител е много важен. За щастие в нашия онлайн магазин Gaudi DS ще срещнете изработки само на доказани марки, като Grohe и Hansgrohe;

 • вид – смесителите за мивка с душ могат да бъдат стоящи, с подвижен хигиенен душ или в комплект с душ и слушалка;

 • брой на ръкохватки – ще откриете едноръкохваткови и двуръкохваткови батерии за умивалник;

 • включени компоненти – комплектите включват смесител, шлаух за душ за мивка, ръчен душ с вграден превключвател, държач;

Предлагаме комбинирани батерии за мивка и душ, които освен многофункционални, се характеризират и с достъпност на цените. Освен трайно ниските ценови оферти, предлагаме и много промоции, някои от които валидни само за потребителите на нашия онлайн магазин.

Какво трябва да знаем при избора на батерия за умивалник с душ?

Както и при другите варианти на санитарно оборудване, така и при тези трябва да се вземат предвид няколко фактора:

 • Вид – смесителите за мивка, които ще откриете в категорията, са едноръкохваткови и двуръкохваткови. Трябва да съобразите личните си предпочитания и предимствата на двата типа. Смесителите за мивка с душ с една ръкохватка са подходящи дори и за много малки бани и дават възможност за удобство при ползване. Двуръкохватковите осигуряват по-точно регулиране на температурата, като смесената вода излиза през една изходна точка;

 • Метод на монтаж – моделите са стоящи, като има и тела за вграждане.  Повечето от тях са подходящи за еднодупков монтаж,  който е много по-опростен;

 • Материали на производство – изборът на материал оказва ключова роля за качеството и дълготрайността на тези компоненти за мивка За направата на смесителите в онлайн магазина ни са използвани висококачествени материали, като месинг и керамика;

 • Производите – този фактор е много важен за определяне на качеството и експлоатационния живот на смесителя за мивка. Доверявайте се само на реномирани марки, които са се доказали на пазарната ниша.

Освен всички гореизброени фактори, трябва да помислите още и за допълнителните особености на отделните модели, като технологиите и системите, създадени с цел максимално качество, дългосрочна употреба и комфорт на потребителите. Артикулите в категорията ни следват различни иновативни функции – температурни ограничители, регулируеми ограничители на дебита на водата, аератори, системи против натрупване на варовик, вградени модули за по-дълъг живот, функции против усукване и други.

Когато избирате конкретен вариант, съобразявайте горепосочените фактори. Ако не можете да се ориентирате, може да се посъветвате с професионалисти в областта, както и да се допитате до експертите в сайта ни.

Какво трябва да знаем при избора на батерия за умивалник с душ?

Както и при другите варианти на санитарно оборудване, така и при тези трябва да се вземат предвид няколко фактора:

 • Вид;

 • Метод на монтаж;

 • Материали на производство;

 • Производител.

Защо Gaudi DS?

Съществуват много магазини за санитарно оборудване, в които обаче не можете да сте сигурни в качеството на предлаганите продукти. При нас подобен проблем е елиминиран, тъй като ние даваме гаранция за продуктите ни, бързо и професионално обслужване, условия за безплатна доставка и възможност за връщане на покупката. Така, че не му мислете повече, а се свържете с нас!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Затвори филтрите