Смесители за мивка с душ

Оценка 4.75 от 4 отзива
Филтри
Оценка 4.75 от 4 отзива

Съвременният човек отдавна е привикнал към комфорта. Съгласете се, че на всеки от нас би му било доста трудно без топла вода, вана и различни домакински уреди. Всичко това прави живота ни по-лесен и по-приятен, така че защо да се отказваме от такива блага? Днес често срещан аксесоар в банята е смесителя за мивка с душ. Той служи като заместител на бидето, особено при липса на пространство. Инсталацията му се е превърнала в практично и много удобно решение за поддържане на личната хигиена. Всъщност, устройството няма да Ви отнема ценни квадратни метри площ в малката баня.

Какво представлява?

Конструкцията на хигиенната система се състои от държач, батерия и душ с маркуч. Последният съдържа в себе си специален бутон, натискането на който ще пусне водата през него (реално играе ролята на превключвател, премества водата от чучура на батерията към душчето). Според типа на устройството, този аксесоар може да бъде разграничен по основните видове:

  • С изтеглящ се душ (изтегля се целия чучур)

  • С независима слушалка

  • С шлаух излизащ чучура (с преключвател)

Други особености, които ги характеризират:

  • Едноръкохваткови

Този тип позволява управление на градусите и потока с помощта на лоста. Вертикалното му завъртане регулира притока, а хоризонталното – подходящата температура.

  • Двуръкохваткови

Почти не се срещат подобен тип, рядко разпространени са. Температурата се регулира от две своеобразни дръжки, съответно за топла и студена вода.

  • Термостатични

Позволяват изключително лесно и просто избиране на желана температура, автоматично поддържане, благодарение на вграденият термостат.


Какви варианти се предлагат в сайта на Gaudi DS?

В Gaudi DS Ви очаква голямо разнообразие от гореописаните санитарни устройства с голям избор на дизайн и типове. Освен това можем да предложим продукти от най-различни производители и ценови категории. В магазина Ви очакват батерии с един или два крана, различни по дизайн, с по-дълги или по-къси маркучи, разнообразни слушалки и т.н.

Какво трябва да знаем при избора на батерия за умивалник с душ?

Както и при другите варианти на санитарно оборудване, така и при тези трябва да се вземат предвид няколко фактора:

  • Вид;

  • Метод на монтаж;

  • Материали на производство;

  • Производител.

Защо Gaudi DS?

Съществуват много магазини за санитарно оборудване, в които обаче не можете да сте сигурни в качеството на предлаганите продукти. При нас подобен проблем е елиминиран, тъй като ние даваме гаранция за продуктите ни, бързо и професионално обслужване, условия за безплатна доставка и възможност за връщане на покупката. Така, че не му мислете повече, а се свържете с нас!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Затвори филтрите