Хидроизолации за баня

Оценка 4.75 от 4 отзива
Филтри
Оценка 4.75 от 4 отзива

Относително непозната за момента у нас, но набираща все по-голяма скорост е хидроизолацията за баня. Както се досещате нейното място е на пода в това помещение, при добро желание и по стените. Парадоксално за момента се ползва най-вече на терасата – а пък за тавана на комшията малко хора си дават сметка. Gaudi DS горещо препоръчва нейното използване, неделима част от модерното жилище.

Защо е важно ползването на хидроизолация в банята?

Първо нека отбележим, че това няма да натовари почти по никакъв начин бюджета. В същото време би спестило при евентуален проблем много средства. При липса на такова покритие, едно елементарно напукване на фуга води до теч и съответно просмукване на вода, в последствие преминаващо през плочата към долните етажи. Никой не желае подобни проблеми, нито вие, нито хората под вас или около вас. За предпочитани са гъвкавите варианти, които позволяват някакви деформации и не биха се напукали с времето на специфични места (например ъглите, фугите около сифоните).

Как и кога се поставя?

Gaudi DS работи с течна хидроизолация за баня. Нейното полагане най-често се прави върху чиста повърхност, следват нанасяне на няколко слоя (различни по дебелина и брой – зависи от модела). Разбира се този процес предшества поставянето на плочките, осигурявайки една добра основа, на която да започнете ремонта си. Нанасянето най-често се прави с мистрия или пък валяк с дълъг косъм (зависи от специфичните условия за всеки един артикул).

Какво да съобразим?

  • Ако сте решили да ползвате изолация е важно и останалите компоненти да са в унисон с тази идея. Например – сифонът Ви трябва да има така наречената пола, върху която да легне поставената от вас замазка;
  • Също така в зависимост от използвания материал е необходимо ползването на специални ленти по ъглите, сифоните и т.н.;
  • При наличие на подово отопление, задължително трябва да се провери дали избрания модел е годен за температурни промени.

Защо да се обърнете и да се доверите на Gaudi DS?

Имаме удоволствие да работим с висококачествени продукти на реномирани производители, присъстващи в бранша от десетки години. Разработили са продукти в следствие на многократно тестване, подобряване и усъвършенстване. Сами ще се уверите, че цените на хидроизолацията за баня не са високи на фона на главоболията, които ще Ви спестят. Използването на този продукт в мокрото помещение не е прищявка или пък лукс. Gaudi DS предоставя на вашето внимание най-доброто на пазара.

 

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Затвори филтрите