Смесители за мивка

Оценка 4.71 от 56 отзива

Важно ли е каква батерия за мивка ще изберете

Основният акцент при избора е правилния подбор на вида на монтажа: 

  • стенен - смесителя за вода стои върху стената;
  • външен - прибора е върху определена равнина - на плота, на мивката и др.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

В продуктовата гама на Гауди ДС ще срещнете едноръкохваткови и двуръкохваткови батерии за вода, както и такива за стенен и външен монтаж. Ще откриете още модели с извит и подвижен чучур, както и такива със стационарен. Достъпни са още и модели с терморегулатор, който определя температурата спрямо предварителните настройки. Възползвайте се!

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 56 отзива

При избора на смесител за мивка не трябва да се ръководим само от цената. Някои хора вярват, че колкото тя е по-висока, толкова по-добре. В действителност обаче сред представените на пазара модели може да се избере качествен аксесоар на много ниска цена. Най – важното - да знаете на какво да обръщате внимание при подбора на такъв санитарен аксесоар.

 Батерии за мивка

На какво да обърнем внимание при избора на батерия за мивка?

При подбора на батерии за умивалник предимно се гледат вариантите за управление. Най-често се отдава предпочитание на едноръкохватковите модели пред двуръкохватковите, предлагат се и модели със сензорно управление. Тези с един въртящ се кран са по-удобни, тъй като регулирането на температурата се осъществява с една ръка. С

 

Материалите на изработка са важна особеност. За най-добрия материал се смята месингът, почти изцяло цялото предлагане се изчерпва с тази суровина. Характерна особеност е това, че всеки продукт, независимо от материала, има специално покритие ( най-често хром). От тук следват и разновидностите - бронзово покритие, златисто, различни видове цветове (например черно, бяло, зелено и т. н.). Всичките са устойчиви и достатъчнио издръжливи. Всъщност в последно време се произвеждат изделия от керамика и гранит, покритията се увеличават с всеки изминал ден. Но това вече е въпрос на вкус и материални възможности.

 

Общо взето неща, като дизайна, мястото на инсталация и други подобни са по индивидуален вкус. Важното е уредът да служи дълго и да не създава проблеми, като течове. В тази връзка препоръчваме — не се скъпете за подобни аксесоари, тъй като евтиното в бъдеще ще струва по-скъпо.

 Смесители за мивка

Какви видове батерии за мивка се предлагат в сайта на Gaudi DS?

В Gaudi DS разнообразието от смесители за умивалник е голямо, което дава свободата за гъвкав подбор на продукт по множество критерии от страна на клиента. Например при нас се предлагат продукти с най-различни дизайни - с висок закръглен нагоре, стърчащ напред с плоска форма, издължен напред чучур, асимтерични, цветни, квадратни, кръгли и т.н. Съществуват варианти с подвижен душ, класически и нестандартни форми. Всякакви видове.

 

Защо да се доверите на Gaudi DS?

В допълнение към по-горе представените предимства, нашият магазин цени клиентите си и е подготвил промоционални предложения в комбинация с:

  • голям гаранционен срок;

  • много аттрактивни цени, намаления, промоции;

  • огромно разнообразие;

  • условия за безплатна доставка;

  • възможност за връщане на покупката срещу възстановяване на сумата (виж общите условия).


Нашите професионалисти с удоволствие ще ви помогнат при избора на смесители за умивалник, така че потърсете ни! Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Изпразнител
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите