ПВЦ плотове за баня

Оценка 4.71 от 24 отзива

Ако не сте сред феновете на шкафовете в банята и си падате по по-семпъл и същевременно изискан стил, то перфектното решение за вас е PVC плотът за баня. Различните модели задоволяват вкуса на дори най-претенциозните клиенти. Причината да се използва този материал е неговата издръжливост и влагоустойчивост. Няма как да не споменем факта, че той може да бъде във всякакви цветове и форми. Някои модели предлагат и вградено към тях чекмедже, което да използвате за своите санитарни принадлежности. ПВЦ плотовете за мивка предлагат голямо разнообразие по отношение на ценовия си диапазон и са сред най-честите решения за съвременните бани.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.71 от 24 отзива

Поради своята издръжливост на влажна среда и устойчивост на мощните химически почистващи препарати, PVC плотовете се наложиха като напълно предпочитани решения за всеки съвременен санитарен кът. Защо да се доверите точно на подобен тип продукти и кое ги направи толкова популярни ще разберем веднага.

Защо да избера плот за баня от PVC?

  • Този материал може да притежава всякаква декорация, която максимално да съответства на интериора и органично да се вписва в него. Без значение дали желаете имитация на мрамор, камък, дърво или друго покритие, пластмасата може да се преобрази по ваше желание - да притежава всевъзможно оцветяване;

  • Той е изключително лесен за поддръжка. Достатъчно е нанасянето на някакъв почистващ препарат и забърсването със суха мека кърпа. Поради своята гладка повърхност, изчистването на петната е като детска игра. Без значение дали сте накапали с някакъв крем или друг течен продукт, стига той да няма разяждащи свойства, се отстранява без никакви проблеми;

  • Влагата не му влияе по никакъв начин. Благодарение на своята безпореста структура, PVC плотовете за баня не попиват и не задържат по никакъв начин влагата и течността в самия материал. Продължителното му излагане на водни процедури, няма да разруши външността и покритието му;

  • Това е възможно най-евтиният материал. Поради ниската си цена, пластмасата се превърна в предпочитана за изработването на множество продукти, включително и за банята. Лесно се обработва и позволява извършването на всякакви манипулации с нея, включително и създаването на всевъзможни форми - овални, правоъгълни, огънати, кръгли и др;

  • Лесни са за монтаж. Обикновено процесът е много кратък и се състои в прикрепването на специални конзоли, върху които стъпва и самия елемент. Въпреки простотата си, фиксацията е изключително здрава и надеждна.

Защо да купя от Gaudi DS

Защото при нас в онлайн магазина всички стоки са първокачествени и с гаранция от производителя, а цените ни са едни от най-достъпните в бранша. Стараем се да поддържаме постоянно многообразие за по-фин подбор, а при затруднения, експертите ни са на ваше разположение напълно безплатно, за да се консултирате с тях.

Отделно, избирайки нас, имате право да се възползвате от невероятните ни изгодни предложения. Например възможността да получите поръчката си и да я изпробвате, а в случай на нужда от подмяна или връщане, можете да го направите, а ние ще Ви възстановим заплатената сума.

Уеб-сайтът ни е един от най-иновативните и той самостоятелно подбира най-оптималния начин за позиционирането си върху екрана, без значение дали става дума за голям или малък дисплей на смартфон или друго мобилно устройство. Подобно решение Ви позволява да пазарувате дори и в движение, така че му мислете повече, а заповядайте при нас дори и в момента. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Затвори филтрите