Мивки за кухня

Оценка 4.63 от 49 отзива

Голямото разнообразие от мивки за кухня, които Gaudi-ds предлага помага на всеки клиент да открие най-доброто за себе си. Изберете различни видове по отношение на:

  • материала, от който са изработени;
  • начин на монтиране;
  • стил;
  • големина.

Сред най-предпочитаните модели са тези от метал или гранит. Изберете тази, която да подхожда на цялостния интериор. Съобразете големината на мивката за кухня и начинът на монтиране, за да ви бъде комфортно, когато я ползвате. При нас ще откриете различни модели, сред които със сигурност ще намерите този, който изцяло описва изискванията ви.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.63 от 49 отзива

Кухненската мивка се счита за задължителен елемент от всяко подобно помещение в една къща, тъй като без нея не е възможна поддръжката на добрата хигиена за посудата, ръцете и приготвянето на вкусни ястия. За да може обаче, тя да изпълнява функцията си и да предложи очакваната от домакинството дейност, е нужно да бъде избрана правилно. По долу ще Ви запознаем с нашите предложения и ще дадем някои ценни съвети, на които да обърнете внимание, преди да купите.

Какви видове предлагаме

В асортимента ни ще откриете огромно разнообразие от умивалници за кухня на атрактивни цени и с гаранция за качество. По специално сме Ви приготвили модели с най-разпространените форми - овални, правоъгълни, квадратни с много допълнителни функционалности, като преливници, автоматични клапани, различни дизайни и т.н.

Използваните за изработването им материали, също са от високо качество. Най-разпространените са полимермрамор, алпака, граниксит и др. Имате достъп също до голям спектър от размери за всякакви предпочитания - от изключително компактни, до големи и обширни модели, в зависимост от нужния обем.

Кои са по-качествени

Качествените изделия са изработени предимно от изкуствен гранит и неръждаема стомана, славещи се с високата си устойчивост на леки удари и влажност, запазващи първоначалния си блясък много дълго време, без значение дали използвате агресивни химични почистващи препарати или не.

Ако предпочитате по-бюджетен вариант, той да е с дебелина не по-малък от 0,6 мм, а при по-скъпите, показателят да е не по-тънък от 1,2 мм.

Каква мивка за кухня да изберете

За да вземете правилната за нуждите Ви е нужно да обърнете внимание на някои детайли, като:

  • Функционалност - в зависимост от броя на членовете на семейството Ви се определят и възможностите. В случай, че сте повече от трима човека, е по-добре да отдадете предпочитание на моделите с двоен отцедник;

  • Размер и вместимост - важно е предварително да разполагате с точните размери, особено при по-компактните плотове. Това ще Ви гарантира добър монтаж, правилна функционалност и изключителна външност;

  • Начин на монтаж - той зависи от дизайна на кухненските мебели. На пазара вече се предлагат варианти за вграждане, интегрирани в самия плот и е важно, външността да се хармонизира с останалите мебели в помещението.

Защо да се доверите на Gaudi DS

Защото държим на високото качество на предлаганите продукти и винаги обръщаме индивидуално внимание на всеки от клиентите ни, изслушвайки замисъла на проекта им за ремонт и помагайки им с експертно мнение.

Ние изготвяме графична визуализация на проекта и вие можете нагледно да видите как ще изглежда краният резултат с възможност за предварително пренареждане на обзавеждането. Това е много повече за вас, от продажбата само на даден продукт и за това вече хиляди клиенти предпочитат нас, пред конкурентите, когато става дума за ремонти на дома. Доверете ни се и вие и няма да съжалявате. Очакваме Ви!

Популярни търсения: Иноксови

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Колекция
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Отвори за смесител
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер (cm)
Форма
Широчина
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция (разстояние към стената)
Цвят (повърхност)
Затвори филтрите