Кухненски мивки

Оценка 3.45 от 11 отзива
за страница
Оценка 3.45 от 11 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Кухненската мивка се счита за задължителен елемент от всяко подобно помещение в една къща, тъй като без нея не е възможна поддръжката на добрата хигиена за посудата, ръцете и приготвянето на вкусни ястия. За да може обаче, тя да изпълнява функцията си и да предложи очакваната от домакинството дейност, е нужно да бъде избрана правилно. По долу ще Ви запознаем с нашите предложения и ще дадем някои ценни съвети, на които да обърнете внимание, преди да купите.

Какви видове предлагаме

В асортимента ни ще откриете огромно разнообразие от умивалници за кухня на атрактивни цени и с гаранция за качество. По специално сме Ви приготвили модели с най-разпространените форми - овални, правоъгълни, квадратни с много допълнителни функционалности, като преливници, автоматични клапани, различни дизайни и т.н.

Използваните за изработването им материали, също са от високо качество. Най-разпространените са полимермрамор, алпака, граниксит и др. Имате достъп също до голям спектър от размери за всякакви предпочитания - от изключително компактни, до големи и обширни модели, в зависимост от нужния обем.

Кои са по-качествени

Качествените изделия са изработени предимно от изкуствен гранит и неръждаема стомана, славещи се с високата си устойчивост на леки удари и влажност, запазващи първоначалния си блясък много дълго време, без значение дали използвате агресивни химични почистващи препарати или не.

Ако предпочитате по-бюджетен вариант, той да е с дебелина не по-малък от 0,6 мм, а при по-скъпите, показателят да е не по-тънък от 1,2 мм.

Каква мивка за кухня да изберете

За да вземете правилната за нуждите Ви е нужно да обърнете внимание на някои детайли, като:

  • Функционалност - в зависимост от броя на членовете на семейството Ви се определят и възможностите. В случай, че сте повече от трима човека, е по-добре да отдадете предпочитание на моделите с двоен отцедник;

  • Размер и вместимост - важно е предварително да разполагате с точните размери, особено при по-компактните плотове. Това ще Ви гарантира добър монтаж, правилна функционалност и изключителна външност;

  • Начин на монтаж - той зависи от дизайна на кухненските мебели. На пазара вече се предлагат варианти за вграждане, интегрирани в самия плот и е важно, външността да се хармонизира с останалите мебели в помещението.

Защо да се доверите на Gaudi DS

Защото държим на високото качество на предлаганите продукти и винаги обръщаме индивидуално внимание на всеки от клиентите ни, изслушвайки замисъла на проекта им за ремонт и помагайки им с експертно мнение.

Ние изготвяме графична визуализация на проекта и вие можете нагледно да видите как ще изглежда краният резултат с възможност за предварително пренареждане на обзавеждането. Това е много повече за вас, от продажбата само на даден продукт и за това вече хиляди клиенти предпочитат нас, пред конкурентите, когато става дума за ремонти на дома. Доверете ни се и вие и няма да съжалявате. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Колекция
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръкохватки
Изпразнител
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция към стената (mm)
Ширина (mm)
Отвори за смесител
Материал
Форма
Широчина
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция (разстояние към стената)