Душове за баня

Оценка 4.70 от 84 отзива

Какъв да купите

Марките, с които Гауди работи ви представят голямо разнообразие от форми, модели и размери. Избраният от вас съобразете с вашите нужди, както и с пространството, с което разполагате. Например, ако имате по-малка баня, изберете вградена душ батерия. Това е добър начин да спестите място и да се чувствате комфортно, тъй като ежедневно използвате мокрото помещение. Предлагат се и модели с душ колони, които също са много предпочитани сред клиентите. По отношение на цените, Гауди предоставя голям избор, като по-евтините варианти по никакъв случай не отстъпват по качество на по-луксозните. Разгледайте нашите продукти и направете правилният избор.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 84 отзива

Какво представляват душовете за баня?

Те са комплекс от техническо санитарно оборудване, предназначено за водни процедури, освен разбира се поддържането на личната хигиена. При функционирането им водата  въздейства върху тялото със зададеното налягане и с желаната температура. Състоят се от няколко компонента, най-често пита (глава), слушалка, шлаух.

Слушалките за душове са ключова част от вашата душ кабина в банята. Те осигуряват безпроблемното излизане на водата и насочването й към различните части от тялото по правилния начин. Тяхната употреба е изключително масова в днешно време, което ги превръща в универсален и търсен компонент към обзавеждането на банята. Правилното функциониране на този компонент ще направи къпането приятно и релаксиращо занимание. Важно е да изберете правилната опция.

Могат да са самостоятелни, за кабина или вана, с разнообразни функции в зависимост от модела. Традиционно са с поток от 12-40 литра на минута, докато има и специално разработени модел, предназначени за икономии , използващи само 5-7 литра.

Душове за бани

Сред най-търсените продукти попадат:

Име

Произход

Размер на душ главата

Gedy G-Star

Италия

250 мм.

Alpi Blue

Италия

200 мм.

Grohe Euphoria

Германия

150 мм.

Ferro Edge

Италия

250х250 мм.

Teka Formentera

Испания

280х280 мм.

При създаването на по-усъвършенствани модели, крановете за регулиране на водния поток претърпяха редица технически подобрения. В допълнение производителите започнаха да правят дюзите от силикон с цел да предотвратят запушването им от варовика.

Как да изберете подходящата слушалка?

Според размерите на банята и личните нужди. Изборът е свързан с:

 • пространството;
 • височината;
 • формата;
 • функционалността.

Но за да извлечеш максимална полза, трябва да се съобразиш също с бойлера, с налягането, с атмосферните условия и с наличния бюджет.

Съвременните модели са адаптирани към променящите се навици и модните тенденции. Те са естетически, комфортни, иновативни и е възможно да бъдат персонализирани. Освен това, от тях се изисква да гарантират перфектна хигиена, да запазват своя блясък и да се почистват бързо и лесно.

Когато избирате измежду различните слушалки, е хубаво да вземете предвид следните основни критерии:

 • ползваемост – важно е да прецените до колко души ще се къпят, за да изберете модел, който ще е водоспестяващ и достатъчно устойчив. Ако бройката на хора, които ще използват този аксесоар, е по-малка, то не е нужно да обръщате чак толкова внимание на това колко пестелив е конкретният модел;

 • струя на водата – помислете от каква струя се нуждаете. Ако сте от хората, които предпочитат по-бавна и релаксираща струя, то непременно трябва да обърнете внимание на този детайл.

 • размери – изчислете дължината на тръбата, излизаща от стената. Измерете диаметъра ѝ, както и разстоянието от стойката за душ до тавана. Важно е да уточните и дължината, ширината и височината на вашата кабина, както и височината на вашата душ слушалка. В противен случай рискувате да си причините дългосрочен дискомфорт заради неправилна преценка на разстоянието и липса на възможност свободно движение.

Изборът на душове не е никак лесна задача, макар и на пръв поглед да изглежда такава. Той изисква да се вземат предвид някои ключови параметри, като правилната преценка за тях може да изиграе изключително важна роля в усещането за удобство при къпане. Основните фактори, които е важно да вземете предвид, са:

 • размерът и оформлението на вашата баня – първото решение, което трябва да вземете, е къде ще бъде поставен. Ако възнамерявате да инсталирате вана, кабина или корито, трябва да сте прецизни с всички измервания, за да съвпаднат с вече изградената водопроводна инсталация;

 • сила на струята – необходимо е да предвидите с каква струя смятате да се къпете. Ако възнамерявате да използвате силна струя от гореща вода често, то задължително трябва да прецените какви други аксесоари са ви необходими, за да предпазите душа си от повреди;

 • водното налягане – то ви улеснява при избора на типа душ за баня, който трябва да закупите. Електрическите модели са най-подходящи за ниско налягане, затова е важно да изберете внимателно моделът, който ще съвпадне с вашите изисквания и нужди.

В нашия сайт можете да намерите богат избор от различни видове, които включват квадратни, обикновени, както и модели с бял или друг цвят, като всички са на евтини и достъпни цени.

Квадратен душ за баня

Защо е важно да изберете качествена слушалка за душ?

Всички видове на пръв поглед може да изглеждат почти напълно еднакви, но е важно да изберете такава, която осигурява желаната скорост на потока, настройки на струята и естетика. Някои модели предлагат изживяване, което е фокусирано върху комфорт, докато други са насочени към пестене на вода. Качествените видове дават възможност за дълготрайна употреба и липса на повреди, които ще изискват ремонт. Това може да ви спести допълнителни усилия и разходи, както и да увеличи усещането за комфорт, което изпитвате, когато се къпете. 

Какви опции предлагаме?

В нашия онлайн магазин можете да намерите разнообразни варианти, които да бъдат идеални за вашия ръчен душ. Те варират според своята форма – могат да бъдат квадратни или овални. Друга причина за разграничение е дали са с филтър или не. Определени слушалки са предназначени за използване при ниско налягане. Цените на различните модели варират спрямо техните марки, функциите, които предлагат. Всички продукти се предлагат на конкурентна и атрактивна цена.

Какви душове за баня се предлагат на сайта на Gaudi DS?

На сайта ще намериш всякакви видове слушалки, обикновени глави и пити с различна големина, с няколко струи и с разнообразни функции. Разгледай онлайн каталога и се запознай с висококачествените ни маркови продукти.

За твоята хигиена и за максимално удобство, можеш да поръчаш комплекти, системи, колони, панели, слушалки и пити, с различни  режими на смесване на водата - масажен, водопаден или смесен, джетове и т.н.

Предлагаме персонализирани решения по отношение на размер, вид, цвят, дизайн, идеално адаптиращи се към всякакво обзавеждане. Нашите артикули са идеални за тези, които имат специфични нужди, но държат на функционалността, удобството и елегантността.

Gaudi DS ти предлага възможности за максимална хигиена и комфорт. Продуктите ни са предназначени за всеки, който държи на удобството, на стилния и актуален дизайн и иска да е в крак с последните модни тенденции. Гарантираме:

 • качество;
 • дълготрайност;
 • сигурност;
 • висока функционалност;
 • отлично обслужване.

Не пропускай най-новите предложения! Позвъни сега или поръчай онлайн - лесно, сигурно и на достъпни цени!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите