Душове за баня

Душове за баня Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Оценка 4.50 от 6 отзива
за страница
Оценка 4.50 от 6 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Какво представляват душовете за баня?

Те са комплекс от техническо санитарно оборудване, предназначено за водни процедури, освен разбира се поддържането на личната хигиена. При функционирането им водата  въздейства върху тялото със зададеното налягане и с желаната температура. Състоят се от няколко компонента, най-често пита (глава), слушалка, шлаух.

Могат да са самостоятелни, за кабина или вана, с разнообразни функции в зависимост от модела. Традиционно са с поток от 12-40 литра на минута, докато има и специално разработени модел, предназначени за икономии , използващи само 5-7 литра.

При създаването на по-усъвършенствани модели, крановете за регулиране на водния поток претърпяха редица технически подобрения. В допълнение производителите започнаха да правят дюзите от силикон с цел да предотвратят запушването им от варовика.

Как да изберем душ?

Според размерите на банята и личните нужди. Изборът е свързан с:

  • пространството;
  • височината;
  • формата;
  • функционалността.

Но за да извлечеш максимална полза, трябва да се съобразиш също с бойлера, с налягането, с атмосферните условия и с наличния бюджет.

Съвременните модели са адаптирани към променящите се навици и модните тенденции. Те са естетически, комфортни, иновативни и е възможно да бъдат персонализирани. Освен това, от тях се изисква да гарантират перфектна хигиена, да запазват своя блясък и да се почистват бързо и лесно.

Какви душове за баня се предлагат на сайта на Gaudi DS?

На сайта ще намериш всякакви видове слушалки, обикновени глави и пити с различна големина, с няколко струи и с разнообразни функции. Разгледай онлайн каталога и се запознай с висококачествените ни маркови продукти.

За твоята хигиена и за максимално удобство, можеш да поръчаш комплекти, системи, колони, панели, слушалки и пити, с различни  режими на смесване на водата - масажен, водопаден или смесен, джетове и т.н.

Предлагаме персонализирани решения по отношение на размер, вид, цвят, дизайн, идеално адаптиращи се към всякакво обзавеждане. Нашите артикули са идеални за тези, които имат специфични нужди, но държат на функционалността, удобството и елегантността.

Gaudi DS ти предлага възможности за максимална хигиена и комфорт. Продуктите ни са предназначени за всеки, който държи на удобството, на стилния и актуален дизайн и иска да е в крак с последните модни тенденции. Гарантираме:

  • качество;
  • дълготрайност;
  • сигурност;
  • висока функционалност;
  • отлично обслужване.

Не пропускай най-новите предложения! Позвъни сега или поръчай онлайн - лесно, сигурно и на достъпни цени!

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.