Отопление

Оценка 4.70 от 20 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 20 отзива

За комфорта и добрия релакс в банята, отоплението е от изключително значение през студените зимни месеци. За целта е нужно да подберем правилният отоплителен уред. Как да стане това и какви разновидности са достъпни ще разберем сега.

Какви видове електрически уреди за отопление има

Основните и най-популярни са функциониращите чрез електричество и циркулираща гореща вода. Предимството на първите е, че започват да загряват почти мигновено след включването си и са снабдени с терморегулатори, поддържащи предварително зададена температура в помещението. Така тези устройства спестяват електричество, защото периодично се включват и изключват.

Така наречената “лира” представлява тръбна конструкция от затворен тип, през която циркулира предварително нагорещена вода, отдаваща топлината си. Предимството на подобно съоръжение се изразява в безопасността му на работа. При него е изключен сценарият за възникване на пожар или удар от електрически ток.

Който и от двата вида да изберете, всеки от тях има своя съвременен дизайн, перфектно вписващ се в интериора на всяка баня. Но тук вероятно веднага си задавате логичният въпрос “как да избера”? Нека Ви насочим…

Как да избера

Правилният избор е важен от гледна точка на безопасността, ефективността и външността. Ако Вие подберете точният за вас продукт, то ще получите нужните очаквания и ще спестите пари от покупки с излишни функции. Също така, ако не направите нужната селекция, няма да получите очакваното и ще похарчите излишни пари. Ето защо, ние Ви препоръчваме да се ръководите от следните фактори:

  • Устойчивост на температурни промени - възможност за нормална работа при различни термични условия на околната среда;

  • Пълна Защитеност при функциониране във влажна среда, както и при пръски - обръщайте внимание за наличие на защитни системи от попадане във вътрешността на водни пръски и влага (особено при електрическите модели);

  • Материалите на уреда да бъдат устойчиви на корозия - отново важно условие ако искате да ползвате покупката си дълги години, без тя да се повреди и да развали външността си;

  • Компактността да е максимална, поради често срещаната ограниченост от към пространство на баните - при малка квадратура препоръчваме да се насочите към лирите, защото те са с вертикален стенен монтаж;

  • Мощност, достатъчна за загряването на съответното помещение - в интернет са налични готови калкулатори, изискващи само да им въведете параметрите на отопляваното пространство и те автоматично изчисляват мощността;

  • Естетичен вид - желателно е да обърнете внимание и на този параметър. Все пак е хубаво ако новата Ви покупка по възможно най-добрия начин да се вписва с останалото оборудване.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Електроуредите за отопление на санитарни помещения в онлайн магазина са изработени в съответствие с най-съвременните стандарти за качество и безопасност. Те са достъпни на най-ниски цени, но без това да засяга качеството им на работа и тяхната дълготрайност, защото се предлагат с гаранция от производителя.

Разгледайте предложенията ни и при нужда от професионално съдействие, веднага се свържете с нас и мигновено ще обсъдим нуждите Ви. Заповядайте, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Форма
Затвори филтрите