Активатори/бутони

Оценка 4.77 от 13 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.77 от 13 отзива

Вградените в стените структури вече присъстват във всяка съвременна и модерна баня, а изчистеният им дизайн се вписва прекрасно във всеки съвременен интериор. Най-ефектни от тях са тоалетната чиния с казанчето, което между другото изобщо не се вижда - в това всъщност се крие красотата. Чинията стои като закачена на стената, на която се вижда само един голям бутон, от който се пуска водата.

бутони за казанчета

За какво служат

Точно той служи за освобождаване на определено количество вода, натрупана в резервоара. Съществуват обаче и активатори за двойно промиване, които са със специална технология за пестене на водата, позволяваща ви предварително да зададете необходимото количество на водата за промиване.

Тоест, бутона е с двоен механизъм за освобождаване на 3 или 6 л. вода. Разбира се съществува и възможност за единично промиване.

Как да съчетаете

По магазините вече съществува широк избор на активатори за освобождаване на тоалетната вода, които са с най-разнообразни покрития и дизайни - стъклено, няколко вида дървено и принт покритие. Това дава гъвкавост при избора на такъв продукт, който да се вписва възможно най-добре в цялостния интериор на банята. Предлагат се решения и с различна форма и такива за хоризонтално или вертикално монтиране.

Какви са плюсовете им

активатори за вода

Това оборудване може да се похвали с доста положителни качества, които биха дали превес между това дали да изберете за банята си структури за вграждане или класически аксесоари. Структурите за вграждане са:

  • по-красиви;

  • по-удобни за използване;

  • по-компактни;

  • по-високотехнологични.

От към дълготрайност и качество на изпълнението също са на ниво. Необходимите компоненти са монтирани върху специална метална конзола, която се вгражда в стената и отвън остава само елемента, който се използва.

Защо от Gaudi DS

В интернет магазина Gaudi DS се предлага голямо разнообразие от бутони и активатори за тоалетни казанчета. При нас ще откриете, както цели комплекти, така и отделни елементи на топ-цени с гаранция за качество, кратки срокове за доставка и професионално обслужване.

Gaudi DS е магазин с над 3000 продукта на склад и шоурум в София, в който можете да видите всички продукти от гамата. Ние също така предлагаме условия за безплатна доста в района на София и имате възможността да върнете покупката, ако установите несъответствия. В случай, че ви предстои ремонт на банята, то не се колебайте да се свържете с нас и с радост ще ви съдействаме за правилния избор на продукти.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят (повърхност)
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите