Активатори/бутони

Оценка 4.77 от 13 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.77 от 13 отзива

В Gaudi DS разбираме, че всяка баня е уникална. Ето защо в тази категория сме включили продукти, които ще отговорят на вашите изисквания. Независимо дали търсите бутони за тоалетно казанче с финиш от неръждаема стомана, или предпочитате минималистичен дизайн, ние можем да помогнем.

Вградените в стените структури вече присъстват във всяка съвременна и модерна баня, а изчистеният им дизайн се вписва прекрасно във всеки съвременен интериор. Най-ефектни от тях са тоалетната чиния с казанчето, което между другото изобщо не се вижда - в това всъщност се крие красотата. Чинията стои като закачена на стената, на която се вижда само един голям бутон, от който се пуска водата.

бутони за казанчета

За какво се използват бутоните за тоалетни казанчета?

Точно той служи за освобождаване на определено количество вода, натрупана в резервоара. Съществуват обаче и активатори за двойно промиване, които са със специална технология за пестене на водата, позволяваща ви предварително да зададете необходимото количество на водата за промиване.

Тоест, бутона е с двоен механизъм за освобождаване на 3 или 6 л. вода. Разбира се съществува и възможност за единично промиване.

Бутоните за тоалетни казанчета служат за контролиране на водния поток в тоалетната. Обикновено се намират отстрани или зад тоалетната и се използват за пускане и спиране на водата, както и за регулиране на нивото ѝ в резервоара. Те може да са единични или двойни, като всяко от тях изпълнява различна функция:

 • за пускане на вода – използва се за изпразване на резервоара в тоалетната чиния, като по този начин се изплаква тоалетната. Обикновено се натиска надолу, за да се активира функцията;
 • за регулиране на нивото на водата – чрез завъртане на копчето може да настроите колко вода да влиза в резервоара, което влияе върху количеството, използвано при всяко пускане. Това може да намали сметките за комунални услуги.

Копчетата за тоалетни казанчета обикновено са направени от издръжливи материали като пластмаса или метал, за да издържат на постоянна употреба и износване. Те също така са проектирани да бъдат лесни за използване, дори за деца или хора с увреждания.

Какви видове има?

По магазините вече съществува широк избор на активатори за освобождаване на тоалетната вода, които са с най-разнообразни покрития и дизайни - стъклено, няколко вида дървено и принт покритие. Това дава гъвкавост при избора на такъв продукт, който да се вписва възможно най-добре в цялостния интериор на банята. Предлагат се решения и с различна форма и такива за хоризонтално или вертикално монтиране.

Всеки бутон за тоалетно казанче в раздела е проектиран с мисъл за потребителя, като предлага лесни за употреба решения. Може да избирате измежду множество модели – от класически до модерни дизайни. 

 • бутони за структура за вграждане – идеални за минималистични помещения, тези бутони за тоалетни казанчета предлагат елегантност и функционалност, интегрирани в стената;
 • активатори за моноблок – подходящи за стандартни тоалетни казанчета, тези бутони са лесни за инсталация и използване;
 • двойни копчета – позволяват икономично използване на водата, с опции за по-малко или по-голямо изплакване.

Независимо дали търсите решение за вградени казанчета, или предпочитате вариант за моноблок, предложенията в този раздел на Gaudi DS са съобразени с актуалните тенденции в аксесоарите за баня. 

Какви са плюсовете им

активатори за вода

Това оборудване може да се похвали с доста положителни качества, които биха дали превес между това дали да изберете за банята си структури за вграждане или класически аксесоари. Структурите за вграждане са:

 • по-красиви;

 • по-удобни за използване;

 • по-компактни;

 • по-високотехнологични.

От към дълготрайност и качество на изпълнението също са на ниво. Необходимите компоненти са монтирани върху специална метална конзола, която се вгражда в стената и отвън остава само елемента, който се използва.

Защо от Gaudi DS

Избирайки нас, вие инвестирате не само в красотата на вашата баня, но и в опазването на околната среда. Нашият онлайн магазин предлага изгодни промоции, които правят покупката още по-привлекателна.

 • качество и надеждност – всеки артикул в категорията е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост;
 • стил и адаптивност – от евтини модели до по-луксозни изпълнения, в Gaudi DS може да избирате от разнообразни варианти, които съответстват на всякакви вкусове и бюджети;
 • практичност и удобство – нашите бутони за тоалетни казанчета са проектирани с мисъл за потребителя, улеснявайки ежедневието и подобрявайки изживяването в банята;
 • сигурност и екологичност – нашите водоспестяващи бутони за тоалетни казанчета помагат за намаляване на потреблението на вода, допринасяйки за едно по-зелено бъдеще.

Gaudi DS е магазин с над 3000 продукта на склад и шоурум в София, в който можете да видите всички продукти от гамата. Ние също така предлагаме условия за безплатна доста в района на София и имате възможността да върнете покупката, ако установите несъответствия. В случай, че ви предстои ремонт на банята, то не се колебайте да се свържете с нас и с радост ще ви съдействаме за правилния избор на продукти.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят (повърхност)
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите