Резервни части за структури за вграждане

Оценка 4.73 от 15 отзива

Когато става въпрос за оборудване на тоалетна, казанчето е една от най-важните конструкции. То не само съхранява резервната вода, която промива тоалетната, но и помага за регулирането на налягането и дебита на водата. 

За щастие, в онлайн магазини, като Gaudi DS има много възможности за избор, с широк диапазон от цени, които да отговарят на всеки бюджет.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.73 от 15 отзива

Тенденциите в санитарното оборудване в последно време са в посока използване на структури за вграждане. Те се отличават с това, че се вграждат зад гипсокартона и отвън се вижда компонента, който се използва от човека.

Тези аксесоари изглеждат наистина страхотно и се вписват напълно във всеки интериорен дизайн, а разнообразието от форми наистина е голямо. Има обаче ситуации, в които настъпват аварийни моменти и се налагат ремонтни дейности, тогава понякога се използват резервни части. В тази статия ще обсъдим темата защо са необходими, какви са предимствата им и от къде можем да си ги купим.

части за структури за вграждане

Защо са необходими

Всичко останало в този живот се чупи и това напълно важи и за структурите за вграждане, въпреки тяхната качествена изработка и използваните материали. Когато настъпят такива моменти, в много от случаите се налага подмяна на един или друг елемент, за да се върне работещото състояние на компонента. А за да стане това е необходимо да разполагаме с друга подобна работеща резервна част, която да поставим на мястото на дефектиралата.

Може би сега ще последва въпроса, как се извършва поправката, след като продукта е вграден в стената? Много просто! Отстранява се елемента, който е отвън и през отвора се получава достъп до вградения в стената блок.

Какви видове има?

Съществуват два основни: 

  • гравитачни – използват силата на гравитацията за промиване;

  • с помощта на налягане – използват въздушно налягане за създаване на по-мощно промиване.

Използвани материали за направа

Казанчетата могат да бъдат изработени от различни материали, включително фаянс и пластмаса. Моделите от санитарен фаянс са популярни заради своята издръжливост и естетическа издържаност, докато пластмасовите често са по-достъпен вариант. 

В Gaudi DS ще откриете широка гама продукти с високо качество, на достъпни цени.

Какви предимства имат

Когато имате предварително в наличност необходимите за отстраняване на неизправностите в работата на структурата резервни части, вие получавате следните предимства:

  • извършване на ремонта в кратки срокове;

  • лесни са за подмяна;

  • бързо се монтират на място.

Ремонтен комплект

С течение на времето структурите могат да се нуждаят от ремонт или резервни части.  Ремонтните комплекти обикновено включват допълнителни клапани, шайби и други компоненти, необходими за отстраняване на често срещани проблеми, като течове и слаб воден поток. Маншоните са друга важна резервна част, която представлява гумена или пластмасова част, която създава уплътнение между казанчето и тоалетната чиния, като предотвратяват течове и осигуряват правилно промиване.

Защо да купите от Gaudi DS

Ние сме специализиран интернет магазин за продажба на санитарно оборудване и при нас ще откриете голямо разнообразие от стоки за вграждане, както и голяма гама от компоненти за тях. При нас се предлагат свързващи комплекти за тръби, активатори, крепежни елементи за стена, различни видове мембрани и много други.

С дългогодишното си присъствие на пазара успяхме да се превърнем в експерти в областта и спечелихме множество лоялни и доволни клиенти, а това бе постигнато с качеството на предлаганите от нас продукти и професионалното ни отношение. Днес ние сме един от най-големите и предпочитани ритейлъри на пазара на санитарното оборудване с над 3000 артикула на склад и шоурум в София, където всеки може да го посети и види на място продуктите ни.

Ние също така предлагаме на клиентите си професионално обслужване, кратки срокове за доставка, гаранция за качество на предлаганите продукти, условия за безплатна доставка и регулярно провеждане на промоционални кампании с големи намаления. Така, че ако ви предстои ремонт на банята, не се колебайте да се свържете с нас и екипът ни от професионалисти с удоволствие ще ви съдейства при правилния избор на обзавеждане за санитарното помещение.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите