Закачалки за баня

Оценка 4.72 от 25 отзива

Закачалките в банята са сред абсолютно задължителните елементи. Те се използват, както за закачане на кърпите за ръце и лице, така и за тези, които използваме след горещ душ. Съществува голямо разнообразие сред продуктите, което се състои предимно от това колко държача има самият модел. Можете да намерите закачалка във всякаква форма и цвят, за да се впише добре в интериора на вашата баня. При нас ще откриете и различни модели по отношение на материала, от който са изработени. Разгледайте ги внимателно и след това изберете най-подходящата за вас. Монтирайте закачалката, чрез пробиване или като използвате по-лесния метод, а именно залепване към стената.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.72 от 25 отзива

Закачалките са неотлъчен аксесоар от всяка съвременна баня и към избора им е нужно да подходим така, както и към останалото оборудване в помещението. Използват се за закачване на кърпи, дрехите, докато се къпем и т.н. Нека разгледаме отделните видове и видим как се монтират.

закачалка за баня

Какви видове закачалки за баня се предлагат

В момента на пазара съществува доста голямо разнообразие и отделните варианти се отличават един от друг предимно по броя на държачите. Налични са единични, двойни, тройни и т.н. Дизайните им също се различават - ъглови, обли, хоризонтални или вертикални и много други.

По материала на изработка отново има разновидности, като предимно най-разпространените са пластмасовите, защото са най-евтинии и дълготрайни. Съществуват и по-скъпи варианти, изработени от неръждаема стомана. Те са по-стилни, красиви и също доста дълготрайни.

Как се монтират

Монтажът вече може да се извърши по два начина:

  1. Първият е чрез пробиването на отвори в плочките и прикрепването на аксесоара с помощта на дюбели. Ако закупеният от вас продукт изисква точно такъв метод на монтаж, преди пробиването, помислете дали в този участък не преминават водопроводните тръби? Ако няма опасност от пробиването на някоя, то тогава пристъпете към работа, използвайки бормашина, чиято бургия е с видия. Пробивайте на бавни обороти.

  2. Вторият по-съвременен и безопасен начин е чрез залепване. Самият продукт, в задната си част има специална лепенка, върху която е поставено защитно фолио. То се отлепва при монтажа и закачалката се прикрепва на определеното място. След това си има и специално лепило, което се впръсква чрез лек натиск през специалните отвори, докато се запълни вътрешния канал. Изчаква се 12 часа да изсъхне и готово!

Последният вариант още позволява да отлепите и преместите аксесоара на друго място, без да се оставят отпечатъци от лепилото, защото то е на водна основа и лесно се отстранява от повърхността.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

Защото в онлайн магазина Gaudi DS сме Ви приготвили само най-висококачествените стоки на атрактивни цени и с гаранция за качество. При нас, освен че получавате достъп до разнообразен каталог от различни артикули, работите и с много интуитивен сайт за лесно пазаруване, дори и през портативни електронни устройства, като смартфон и таблет.

Безплатно можете да се съветвате с компетентни професионални консултанти относно правилния избор и да задавате всякакви въпроси, свързани с предлаганите от нас стоки и услуги. В 14 дневен срок можете да изпробвате покупката и при нужда да я смените или върнете, а ние ще ви възстановим платените пари. Заповядайте, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Повърхност
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Форма
Цвят (повърхност)
Серия
Затвори филтрите