Душ кабини

Оценка 4.68 от 81 отзива

Какво трябва да знаем за душ кабините

Душ кабината определено доставя комфорт, а и придава изискан вид на вашата баня. Има някои неща,обаче, с които е добре да се съобразите, преди закупуването и. Едно от тях е формата - тя може да бъде правоъгълна, квадратна или заоблена. Съобразете се с мястото, което вашата баня представя, както и с комфорта на членовете на семейството. Размерите на душовата кабина са друго нещо, което внимателно трябва да осмислим. Предлагат се различни вариации, в зависимост от вашето желание - 80х100, 90х100, 90х90, 80х80 или други по-малки или по-големи, които биха паснали идеално на вашата баня. Не забравяйте, че правилният монтаж също е много важен - ние от Гауди, ви съветваме да се обърнете към специалисти в областта, за да се наслаждавате на дълготрайна употреба след това. Възползвайте се от промоциите и специалните оферти в магазина на Гауди.

Виж още Скрий
Филтри
за страница
Оценка 4.68 от 81 отзива

Душ кабината е много предпочитано оборудване в съвременната баня, защото това е едно отделно звено, където влагата е повишена и тя не се разнася из цялото помещение. Все пак, на пазара в момента има огромно разнообразие на модели и изборът е доста труден, освен ако не сме се подготвили за случая предварително. Нека видим какво сме Ви подготвили и по какви критерии да направите правилния подбор.

Какви видове душ кабини се предлагат

Тук  Ви очаква огромно разнообразие  - всякакви форми и размери на традиционни модели. Както вероятно се досещате, не може винаги всичко да е по калъп, затова и Gaudi DS изработва варианти за всеки специфичен случай. Трендовете според последните проучвания сочат към повишена употреба на всевъзможни кабини и разделители на помещението - повечето хора предпочитат лесното разделяне на помещението на две части - мокро и сухо, видимо и невидимо.

Съществува истинско богатство от възможности за решения - матирани и прозрачни, многообразие по отношение на начина на влизане, укрепване, отваряне и т.н. Използваното стъкло за повечето модели обикновено е с дебелина  4мм, 6мм или 8мм. Gaudi DS предлага на вашето внимание голямо разнообразие от продукти, които ще задоволят потребностите Ви!

Нека разгледаме някои от най-добрите продукти каталога:

Име на продукта

Размери

Цвят на стъклото

Произход

Vision

90x90x190 см

прозрачно

Китай

Espe

120x80 см.

прозрачно

Китай

Hafro

90x90x190 см.

прозрачно

Италия

Satin

80x80x200 см.

матирано

Китай

Velvet

90x90x200 см.

черно

Китай

Как да избера

Като цяло, на пазара съществуват две основни разновидности: монолитни и сглобяеми. Първите се доставят в готов вид и не изискват допълнителни процедури, а вторите пристигат при вас разглобени и трябва да ги сглобявате. Съществуват още варианти, отличаващи се по своята форма: правоъгълни и ъглови. Последните се използват в по-тесните и ограничени от към пространство бани.

След като вече сте определили нуждите си, според по-горното е време да пристъпим към същинския избор:

  1. Измерете внимателно мястото, определено за поставяне на продукта - ширина, дълбочина и височина. В магазина се поинтересувайте за размерите на уреда. Препоръчително е те да са малко по-малки от предвидените за да има свободно място за допълнително наместване или в случай на денивелация в стените.

  2. Материалът на изработка е доста разнообразен в сектора, но предимно се използва акрил и стомана. Първите са най-предпочитаните поради високия им коефициент на хигиеничност. Те са леки и не абсорбират замърсяванията. Вторите се характеризират с повишена якост и здравина.

  3. Функционалността е най-интересната част. По-евтините решения не предлагат функции, а само своеобразен параван, в който се намира душа и смесителя за водата. По-скъпите обаче пристигат в комплект с хидро-масажен душпанел, оборудван с различен брой дюзи, впръскващи водни струи под различни режими за максимална релаксация и отпускане. Имат светлинни ефекти и много други.

Защо да пазарувам от Gaudi DS

Защото на пазара вече сме познати, като бранд с дългогодишно присъствие и продажба само на най-висококачествени продукти на атрактивни цени и с гаранция. Наред с това, в онлайн магазина получавате възможност да изпробвате закупеното и при нужда от смяна да го подмените или върнете, срещу възстановяване на платената сума.

Получавате и безплатен достъп до висококвалифициран екип от експерти, с които да се съветвате относно правилното пазаруване или при проблеми със сайта и всякакви подобни затруднения. Заповядайте, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Покажи по-малкоПокажи повече
Форма
Покажи по-малкоПокажи повече
Луксозни
Затвори филтрите
ContactОбади се