Душ кабини

Душ кабини Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер (cm)
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят на стъклото
Форма
Корито
Луксозни
за страница

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Тук  може да намерите голямо разнообразие от душ кабини  - всякакви форми и размери на традиционни модели. Както се очаква не може винаги всичко да е по калъп, затова и Gaudi DS изработва и модели за всеки специфичен случай. Тенденцията в последно време е към засилване използването на всякакъв вид кабини и всякакъв вид разделители в нашата баня - все повече хора се ориентират към това лесно изолиране на банята на две помещения - мокро и сухо, видимо и невидимо. Причините са както чисто хигиенични и практични, така и чисто персонални – свързани с обособяване на някакво лично пространство в банята. Например, ако стъклата са матирани, това позволява едновременното ползване на банята от двама непознати индивиди.

В тази област съществува истинско богатсво от възможности за решения - матирани и прозрачни стъклени душ кабини, разнообразие по отношение на начина на влизане, укрепване, отваряне, всичко. Използваното стъкло за повечето кабини обикновено е с дебелина  4мм, 6мм или 8мм. Gaudi DS предлага на вашето внимание голямо разнообразие от продукти, които ще задоволят вашите потребности! 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.