Вани

Вани Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Материал
Оценка 5.00 от 2 отзива
за страница
Оценка 5.00 от 2 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Във всяка модерна съвременна баня, ваната се е превърнала в задължителен атрибут от цялостното обзавеждане. В тази връзка, разнообразието вече е доста голямо и изборът на правилната е изключително труден, освен ако не сте наясно предварително с някои детайли. Нека ги разгледаме накратко по-долу.

Как да изберем подходяща вана

Понякога влизайки в магазина и гледайки стотиците различни видове е доста трудно да откриете най-доброто за вас.

Ето на кои нюанси да обърнете внимание, преди да поръчате:

  • Подберете продуктът с максимално дебели стени. Ако забележите, че стените са тънки, а стойността висока, не поръчвайте. Дебелината може да се провери на слух, след почукване по някоя от стените - звукът трябва да е глух;

  • Горещо препоръчително е предварително да знаете нужните размери, за да се ориентирате по тях, докато подбирате желания от вас продукт. Това е особено валидно за помещенията с ограничено пространство;

  • Формата и дизайна да са в стила на общото обзавеждане. В случай, че мебелите са правоъгълни и ваната да е такава. Същото правило важи и в другия случай, ако останалата мебелировка е овална;

  • Обърнете внимание разбира се и на комфорта и броя на предвидените опции. На пазара вече има доста варианти, с хидро и с аеро масаж, хромотерапия и т.н. Обърнете внимание, че повечето екстри водят и до по-висока цена.

От какви материали са направени

Както споменахме и по-горе, разнообразието е изключително голямо и по видове на производствени елементи. Разпространени към момента са:

  • Чугунът;

  • Керамиката;

  • Стоманата;

  • Камъкът;

  • Акрилът и т.н.

Всеки един от тези материали си има своите силни и слаби страни, като първите три са най-разпространени, поради високата им устойчивост на леки удари и на различни химически почистващи препарати. Дълго време запазват първоначалния си блясък и не са капризни за поддръжка.

Как да изберете правилния интериор

Предвидете пространството още на ниво проектиране на санитарния кът. При подбора, дизайнът трябва да е съобразен с общия интериор на помещението, за да може продуктът органично да се впише в цялостното обзавеждане.

Размерите са другия важен момент. Те трябва да са съобразени с предвиденото предварително пространство. Според проекта на водопроводната система, определете дали смесителя за водата ще е вграден или отделен, ще има ли душ или не. В случай, че предвиждате покупката на хидромасажен модел, броят на впръскващите дюзи оказва влияние върху цената и разхода на водата - вземете под внимание тези детайли.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Спирайки се на онлайн магазина Gaudi DS, вие получавате гаранция за всяко закупено изделие, атрактивни ценови оферти и богато разнообразие от асортимент за всеки вкус. Получавате и безплатен достъп до професионални консултанти, които с радост ще Ви помогнат да изберете най-добрият възможен аксесоар, съобразен с вашите изисквания и предпочитания! Заповядайте, очакваме Ви!

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.