Кошове за баня и тоалетна

Оценка 4.75 от 8 отзива

Кошчетата за баня се различават от обикновените кошове за боклук основно по материалът, от който са изработени. Тъй като банята е място с повече влага, то и аксесоарите в нея трябва да бъдат издръжливи на условията на санитарното помещение. Те могат да бъдат пластмасови, керамични или от неръждаема стомана. Тъй като са задължителни, добре е да помислите как да ги съчетаете с интериора, Това не е трудна задача, тъй като на пазара се предлага голямо разнообразие от цветове, форми и размери. При нас ще откриете точният продукт за вашите нужди. Изберете сред свободно стоящи или модели, които се закачат на стената.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.75 от 8 отзива

Кошчетата за баня са неотлъчен аксесоар към цялостното оборудване и те трябва да се подбират внимателно за да отговорят на нуждите ни. По-долу ще дадем някои ценни съвети в тази посока. Ще разгледаме видовете и ще дадем насоки за точен подбор.

кошчета за баня

Какви видове кошчета за баня се предлагат

Въпреки привидната простота на функциониране и употреба, в момента на пазара се предлага разнообразие от видове дизайни, материал на изработка и начини на монтаж.

По дизайн, те се отличават по своята форма, която може да бъде триъгълна, правоъгълна или кръгла. Последната е най-разпространена поради това, че най-добре се вписва сред останалите допълнителни елементи, особено както в повечето случаи се намира в близост до тоалетната чиния, която също е със заоблени краища.

По материала на изработка, съществуват пластмасови, керамични или от неръждаема стомана. Последните се считат за най-дълготрайни, но и останалите са за предпочитане особено, ако бюджета е оскъден. Всеки от материалите е издръжлив на влажната среда, характерна за санитарното помещение.

По начина на монтаж са достъпни варианти, закачващи се на стената или стоящи на пода. Последните са с по-голяма популярност, защото не изискват допълнително време за инсталация. Всеки от разновидностите е с капак за задържане на неприятните миризми и са оборудвани със специален педал за лесното отваряне без докосване с ръка.

Как да избера за моята баня

Тук критериите не са много, така че няма да е трудно да се съобразим с тях, а те всъщност ще Ви подскажат кое е най-доброто за вас. Нека ги опишем накратко:

  • Размерът - той е важен, защото при многочленното семейство (над 4 човека) е удачно да е по-голям и обратното - при по-малкото членове (под 4 човека) да е по-малък. Вместимостта се измерва в литри и в първия случай 5 литра са напълно достатъчни, а във втория 3 литра;

  • Цветът - препоръчително е кошчето да се вписва в цялостния интериор и да съответства на нюансите на останалото оборудване в помещението. Има разнообразни цветове - тъмни, светли и различни отенъци. Разпространени са предимно черните или белите, като по-класически;

  • Функционалност - този показател не е особено изразен в случая, но той може де се състои в различни конструктивни особености или вграждането на механизъм за отваряне. В първия вариант, капакът е люлеещ се и е достатъчно просто да го бутнете с ръка от едната страна за да изхвърлите боклука, а в другия или вдигате с една ръка или с крак, натискайки специален педал.

Защо да се доверим на Gaudi DS

Защото се отличаваме от конкурентите си с по високото качество на предлаганите продукти и достъпните им цени. При нас в онлайн магазина ще откриете доста разновидности на стоки, които да закупите, изпробвате и при желание да върнете или подмените.

Избирайки нас можете напълно безплатно да получите професионална консултация за правилен избор или съдействие при възникнали проблеми с пазаруването и използването на уеб-платформата ни, така че заповядайте, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Колекция
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите