Душ колони

Оценка 4.71 от 7 отзива

За кого са подходящи душ колоните

Ако не обичате да държите слушалката в ръката си и просто желае да се изкъпе, подобна колона е за Вас. Също, при ограничено пространство в банята, този вариант е много подходящ.

Какви видове има

Съществуват модели с: 

  • различни дължини на тръбите;
  • възможност за настройване на височината на подвижния душ;
  • отличават се още по формата на питата - кръгла или квадратна.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

В нашия онлайн магазин ще откриете само качествени и технологични джаджи за Вашата баня. Тук са достъпни както обичайни едноръкохваткови и двуръкохваткови модели, така и с термостатна система.

Виж още Скрий
Филтри
за страница
Оценка 4.71 от 7 отзива

Какво представляват душ колоните?

Става въпрос за модерна конструкция във вид на колона, прикрепена към стената на желаната височина. Включва смесител, глава, ръчен и фиксиран , маркуч, а понякога и допълнителни елементи. Гарантира хармоничното използване на всички съставни части и има различни функции. Това я прави един от най-важните елементи на банята.

Често са в комбинация с термостат (устройство за измерване и регулиране на температурата на  водата), което прави продуктът напълно завършен. За по-опростен и изчистен вид превключвателят е разположен на едната ръкохватка.

Какви са предимствата на душ колоните?

Изключително удобни и ергономични, те са чудесно решение за малки пространства. Вписват се перфектно, защото не заемат много място. Удобни, стилни, функционални и икономични, не могат да липсват в  модерната баня.

Полезни и многофункционални, те са особено подходящи за ползване от хора с различна височина. Монтират се бързо и лесно, без да се изискват специални умения. По този начин спестяват разходи за монтаж и  поддръжка.

Регулирането им може да е ръчно (механично) или с термостат - последните доставят вода при постоянна температура. Направени са за поддържане на определена температура, т.е. Вие определяте, а пък устройството я доставя лесно и бързо. Гарантират сигурност, безопаснoст и удобство, без риск от изгаряния. Разнообразието им позволява намирането на най-добрият вариант според съответните нужди.

По какви критерии да се водим при избора на душ колона?

Изборът е от съществено значение, защото от него зависят комфорта, сигурността и безопасността на всички членове на семейството. Затова решението не се взема лекомислено. Освен личните предпочитания, отчети следното:

  • вид;
  • материал;
  • смесител;
  • местоположение;
  • функционалност;
  • дизайн и стил;
  • цена.

Преди инсталацията е необходимо да се увериш, че налягането на водата е достатъчно. Необходими са между 15 до 20 литра на минута, за да захранят питата, особено при моделите с по-голямо фи.

Gaudi DS предлага топ български, немски, италиански и китайски артикули. Продуктите ни са изискани, иновативни и с доказана функционалност. На нашия сайт ще намериш модели с актуален дизайн на  изгодни цени. Характерно за тях е, че могат да бъдат съчетани с различни термостати, смесителни и батерии, в зависимост от конкретните ти нужди.

Разгледай каталога ни и се запознай с най-новите тенденции! Избери вариант според твоите лични нужди и  бюджет!

Свържи се с нас и поръчай сега!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер душ глава
Ръкохватки
Цвят
Материал
Цвят (повърхност)
Затвори филтрите
Обади се