Душ колони

Оценка 4.71 от 24 отзива

За кого са подходящи душ колоните

Ако не обичате да държите слушалката в ръката си и просто желае да се изкъпе, подобна колона е за Вас. Също, при ограничено пространство в банята, този вариант е много подходящ.

Какви видове има

Съществуват модели с: 

  • различни дължини на тръбите;
  • възможност за настройване на височината на подвижния душ;
  • отличават се още по формата на питата - кръгла или квадратна.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

В нашия онлайн магазин ще откриете само качествени и технологични джаджи за Вашата баня. Тук са достъпни както обичайни едноръкохваткови и двуръкохваткови модели, така и с термостатна система.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 24 отзива

Какво представляват душ колоните?

Става въпрос за модерна конструкция във вид на колона, прикрепена към стената на желаната височина. Включва смесител, глава, ръчен и фиксиран , маркуч, а понякога и допълнителни елементи. Гарантира хармоничното използване на всички съставни части и има различни функции. Това я прави един от най-важните елементи на банята.

Често са в комбинация с термостат (устройство за измерване и регулиране на температурата на  водата), което прави продуктът напълно завършен. За по-опростен и изчистен вид превключвателят е разположен на едната ръкохватка.

Душ колона

Какви са предимствата на душ колоните?

Изключително удобни и ергономични, те са чудесно решение за малки пространства. Вписват се перфектно, защото не заемат много място. Удобни, стилни, функционални и икономични, не могат да липсват в  модерната баня.

Полезни и многофункционални, те са особено подходящи за ползване от хора с различна височина. Монтират се бързо и лесно, без да се изискват специални умения. По този начин спестяват разходи за монтаж и  поддръжка.

Регулирането им може да е ръчно (механично) или с термостат - последните доставят вода при постоянна температура. Направени са за поддържане на определена температура, т.е. Вие определяте, а пък устройството я доставя лесно и бързо. Гарантират сигурност, безопаснoст и удобство, без риск от изгаряния. Разнообразието им позволява намирането на най-добрият вариант според съответните нужди.

По какви критерии да се водим при избора на душ колона?

Изборът е от съществено значение, защото от него зависят комфорта, сигурността и безопасността на всички членове на семейството. Затова решението не се взема лекомислено. Освен личните предпочитания, отчети следното:

  • вид;
  • материал;
  • смесител;
  • местоположение;
  • функционалност;
  • дизайн и стил;
  • цена.

Преди инсталацията е необходимо да се увериш, че налягането на водата е достатъчно. Необходими са между 15 до 20 литра на минута, за да захранят питата, особено при моделите с по-голямо фи.

Душ колони за баня

Gaudi DS предлага топ български, немски, италиански и китайски артикули. Продуктите ни са изискани, иновативни и с доказана функционалност. На нашия сайт ще намериш модели с актуален дизайн на  изгодни цени. Характерно за тях е, че могат да бъдат съчетани с различни термостати, смесителни и батерии, в зависимост от конкретните ти нужди.

Разгледай каталога ни и се запознай с най-новите тенденции! Избери вариант според твоите лични нужди и  бюджет!

Свържи се с нас и поръчай сега!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер душ глава
Ръкохватки
Изпразнител
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Цвят на стъклото
Форма
Цвят (повърхност)
Затвори филтрите