Поставки за душ

Оценка 4.75 от 4 отзива
Филтри
Оценка 4.75 от 4 отзива

Основното предназначение на стойките за душове – това е надеждната фиксация на слушалката, която може да се наложи по време на къпане или след приключване на водните процедури. Стандартният вариант стои монтиран на една височина, като само наклона се регулира и може да се върти по вертикала или хоризонтала, в случай обаче, че има предвиден такъв механизъм.

 

Какви видове държачи за душ се предлагат в нашия онлайн магазин?

На сайта Gaudi DS ще намерите широка гама от стойки за душове на европейски производители, като Miro, Sphera, Fromac, Mariani, Bergsee на топ-цени. Представените изделия се различават по дизайн, цветово изпълнение и функционалност.

 

Какво е нужно да знаем при избора на държач за душ?

За правилния избор, обърнете внимание на начина на монтиране, функционалността, конструктивните особености и материала, от който е произведен. Обикновено се монтират чрез захващане с дюбели, все пак важно е монтажа да е стабилен.

 

Функционалност

Изделието е предназначено не само за правилното фиксиране на подвижната слушалка, между използванията, но и за подобряване на комфорта при къпане. В края на краищата, този продукт освобождава ръцете Ви.

 

Повечето модели дори предоставят възможност за регулиране ъгъла на наклона и/или височината на местоположението.

Видове:

  • Само с държач:

Малки по размер, фиксират се на височина, която е удобна за къпещия се.

  • Снабдени със статив:

Представлява релса (своеобразна тръба), по която се движи държача и обикновено се мени ъгъла, за да е удобна за къпещия се.

 

Конструктивни особености при вариантите с тръба

За регулиране на височината, устройството е монтирано върху вертикална хромирана метална тръба, дълга около 60 до 100см. По нея фиксаторът се плъзга заедно със слушалката и така след нагласяване на необходимата позиция, джаджата се фиксира с малък винт. Също така, ръчният механизъм за промяна на положението може да изисква натискане и задържане на специален бутон при преместването.

 

Материал на изработка

Важно условие са и материалите, от които е изработен продукта. Като правило, това са метали или лъскава пластмаса, имитираща метал. Предпочитанията за материал зависят от подхода към избора. Металните варианти са по-надеждни и престижни, а пластмасовите по-достъпни и разнообразни.

 

Защо от Gaudi DS?

Ако вече сте наясно с избора си, заповядайте в магазина Gaudi DS и вземете подходящия за вас фиксатор на най-добри цени с гаранция за качество, безплатна доставка и възможност за връщане на покупката. Очакваме Ви!атор на най-добри цени с гаранция за качество, безплатна доставка и възможност за връщане на покупката. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.