Системи за нивелация на плочки

Оценка 4.75 от 4 отзива

Какви са предимствата на системите за нивелиране на плочки

Тези миниатюрни приспособления ще Ви помогнат за по-лесната и бърза нивелация, както на стената, така и на пода, дори и в случай на изключително крива основа. С тази система за изравняване на плочки значително ще съкратите времето за работа, а подравняването ще е перфектно. 

Какво ще срещнат потребителите по-долу

В Гауди ДС и съответната категория се срещат както отделни елементи, така и цялостен комплект от клинове и дистанционери за пълноценна работа. Те се отличават с:

  • високо качество;
  • достъпни цени;
  • многостепенно приложение;
  • многообразие от видове.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.75 от 4 отзива

Правилно и точно нивелираните плочки изглеждат зашеметяващо и придават на помещението страхотна визия. Сега ще разгледаме съвременните системи за това и предлаганите в Gaudi DS видове. В статията ни също ще обърнем внимание и на правилния избор, така че да започваме!

Какво представляват системите за нивелиране на плочки

Съставени от два компонента, а именно клин и подложки, те изравняват нивото на двете съседни една на друга повърхности. Това се постига чрез елиминиране на случаите, при които съседната плочка е по-ниска или по-висока, образувайки се видими разминавания при тяхното полагане. С новите методи за подравняване, подобен ефект не може да се случи, защото нивото е идеално равно. Как всъщност се случва всичко?!

В четирите ъгъла на няколко сантиметра една от друга се поставят във фугите подложките с отвори, в които се набиват клиновете чрез специални клещи. Така се постига равномерен натиск от всички страни и всъщност се изравнява тяхната височина една спрямо друга. След като лепилото изсъхне, премахването на подложките става или с гумен чук и лек удар по протежение на фугата или с леко докосване с обувката. Те моментално изпадат и могат да се използват многократно.

Какви видове ще намерите в сайта

В Gaudi DS ще откриете видове от 1 мм, 1,5 мм, 2 мм и 2,5 мм. В комплекта са поставени по 100 броя, но Вие би следвало да прецените нужното количество според големината на плочите. При нас ще откриете още множество кръстачки, планки, клещи за пристягане, клинчета, ограничители, фиксатори и цялостно оборудване за най-добри резултати.

На какво трябва да обърнем внимание при избор

При подбора следва да се обърне внимание на различните размери и по-специално на дебелините, в зависимост от разстоянието за изравняване Тоест, при по-голяма денивелация, би следвало да вземете по-дебел вариант. Ако обаче, основата е напълно равна или има нужда от леки корекции при полагането, вземете по-тънки модели, например от 1 или 1,5 мм. Така ще можете по-прецизно да подравнявате при различните условия на работа.

Важно е също да се знае, че подборът се прави и в зависимост от дебелината на плочите. Трябва все пак да е възможно, след поставяне, да има достатъчно място, за да се набие и клинчето, играещо всъщност най-важната роля за добър краен резултат.

За да получите наистина перфектна нивелация на равнината на пода или стените, заповядайте онлайн в Gaudi DS. Тук още ще получите:

  • най-добро обслужване и продуктово разнообразие;

  • конкурентни цени и промоционални предложения за още по-изгодно пазаруване;

  • клиентско обслужване от професионалисти в областта за въпроси относно избора, покупките и работа с онлайн магазина;

  • краткотрайни доставки до всяка точка на страната или офис на куриерската компания.

За да се възползвате и Вие от описаните условия, посетете ни и при нужда от помощ, свържете се с наш оператор. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Затвори филтрите