Плотове за баня

Оценка 3.88 от 8 отзива
за страница
Оценка 3.88 от 8 отзива

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Плотовете за баня са широко използвани в съвременните санитарни помещения поради простата причина, че са изключително красиви, ефектни и функционални. Сега ще разгледаме предлаганите на пазара видове и по какви критерии да направим избора за нас.

Какви видове плотове за баня има

Креативните умове на дизайнерите и стилистите в областта вече са измислили всякакви видове, но основните и най-предпочитани са овалните, квадратните и правоъгълните. Те могат да се отличават по материала на изработка и цветовата гама. Всичко е въпрос на индивидуална гледна точка и интериорно оформление.

Те могат да бъдат изработени от естествен камък или изкуствени материали, като пластмаса. Съществуват и дървени модели, специално импрегнирани за устойчивост в условията на повишена влажност. Има и акрилни, ламинирани, керамични, метални и др.

Цветовата гама е препоръчително да се съчетава с останалата палитра в помещението, за да се получат допълващи се един с друг нюанси. Предлагат се всевъзможни варианти, дори и такива, за които не сте и чували. Това се прави с цел предоставяне на максимално прецизен избор от страна на клиентите, но по какви други критерии е добре да подберем нашият плот за баня?

Как да избера

Най-важното в целия процес е да се насочите към максимално функционалните и практични решения, икономисващи пространство, особено в по-компактните помещения, както и съчетаващ се с останалата част от оформлението цвят.

За функционални се считат тези варианти, осигуряващи максимално голяма площ за поместването върху тях на различни прибори и аксесоари за личната ни хигиена. Това в компактния санитарен кът е тясното, но издължено решение. Красиво съчетание е вграденият в него умивалник, подбран в същата овална или правоъгълна форма.

Цветово е възможно да се комбинира, като се използва леко отличаващ се тон от основния, като така хем се разграничава, хем не се набива на очи и стои прекрасно в общия изглед.

При подбора е нужно още да се съобразите и със следните важни фактори:

  • устойчивост на влага, вода и пара;

  • високи антикорозионни параметри;

  • устойчивост към различни химични почистващи препарати;

  • монтаж на удобна за ползване височина.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото ако не откривате нужните Ви размери и форми, винаги можете да ни поръчате да Ви изработим индивидуален продукт, напълно съответстващ на нуждите и предпочитанията Ви. Ние сме с дългогодишен опит в предлагането на санитарно оборудване и ще се справим с всяка поставена задача.

Продуктите в онлайн магазина Gaudi DS са абсолютно нови и първо качество с гаранция на ТОП-цени. Ако имате нужда от съдействие при покупката, не се колебайте да ни потърсите в работни дни. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Плотове за баня Филтри

Производител