Плотове за баня

Оценка 4.70 от 10 отзива

За какво служат плотовете за баня

Те са изключително удобна и красива част от интериора на вашата баня. Могат да бъдат изработени от гранит, фаянс или друг материал, който би паснал на вашите мебели. Ако не искате шкафове, то плотовете са мястото, върху което да монтирате вашата мивка. Могат да бъдат масивни или не чак толкова, подходящи за тоалетната. По отношение на формата, клиентите на Гауди се радват на голямо разнообразие. Изберете между кръгли, правоъгълни или с форма, която е подходяща за вас. Ако разполагате с по-голямо пространство, изберете двоен модел, на който в едната част да монтирате мивката, а в другата да наредите свещи или ароматни пръчици за пълен релакс.

Виж още Скрий
Филтри
за страница
Оценка 4.70 от 10 отзива

Плотовете за баня са широко използвани в съвременните санитарни помещения поради простата причина, че са изключително красиви, ефектни и функционални. Сега ще разгледаме предлаганите на пазара видове и по какви критерии да направим избора за нас.

Какви видове плотове за баня има

Креативните умове на дизайнерите и стилистите в областта вече са измислили всякакви видове, но основните и най-предпочитани са овалните, квадратните и правоъгълните. Те могат да се отличават по материала на изработка и цветовата гама. Всичко е въпрос на индивидуална гледна точка и интериорно оформление.

Те могат да бъдат изработени от естествен камък или изкуствени материали, като пластмаса. Съществуват и дървени модели, специално импрегнирани за устойчивост в условията на повишена влажност. Има и акрилни, ламинирани, керамични, метални и др.

Цветовата гама е препоръчително да се съчетава с останалата палитра в помещението, за да се получат допълващи се един с друг нюанси. Предлагат се всевъзможни варианти, дори и такива, за които не сте и чували. Това се прави с цел предоставяне на максимално прецизен избор от страна на клиентите, но по какви други критерии е добре да подберем нашият плот за баня?

Как да избера

Най-важното в целия процес е да се насочите към максимално функционалните и практични решения, икономисващи пространство, особено в по-компактните помещения, както и съчетаващ се с останалата част от оформлението цвят.

За функционални се считат тези варианти, осигуряващи максимално голяма площ за поместването върху тях на различни прибори и аксесоари за личната ни хигиена. Това в компактния санитарен кът е тясното, но издължено решение. Красиво съчетание е вграденият в него умивалник, подбран в същата овална или правоъгълна форма.

Цветово е възможно да се комбинира, като се използва леко отличаващ се тон от основния, като така хем се разграничава, хем не се набива на очи и стои прекрасно в общия изглед.

При подбора е нужно още да се съобразите и със следните важни фактори:

  • устойчивост на влага, вода и пара;

  • високи антикорозионни параметри;

  • устойчивост към различни химични почистващи препарати;

  • монтаж на удобна за ползване височина.

Защо да се доверя на Gaudi DS

Защото ако не откривате нужните Ви размери и форми, винаги можете да ни поръчате да Ви изработим индивидуален продукт, напълно съответстващ на нуждите и предпочитанията Ви. Ние сме с дългогодишен опит в предлагането на санитарно оборудване и ще се справим с всяка поставена задача.

Продуктите в онлайн магазина Gaudi DS са абсолютно нови и първо качество с гаранция на ТОП-цени. Ако имате нужда от съдействие при покупката, не се колебайте да ни потърсите в работни дни. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Затвори филтрите
ContactОбади се