Гръбчета за кухня

Оценка 4.70 от 40 отзива
Филтри
Оценка 4.70 от 40 отзива

Гърбът е първият елемент от кухнята, който прави впечатление при влизане в помещението и дизайнът трябва да се подбере добре за да се вписва в останалата част от интериора.

На фона на многобройния избор на покрития, плочките са едно успешно решение на проблема и нека видим какво им е специалното при подбора, дали са добър вариант за целта и от къде да си ги купим.

плочки за гръб на кухня

Какво е специалното на плочките за кухненски гръб?

Специалното се крие в тяхната шарка. Версиите преобладават и има голямо разнообразие за ефектно изпълнение. От друга страна, за целта се препоръчва използването на малък размер (например 10х10 см.).

Съществуват и изделия с матова, гладка и релефна повърхност. При нас те могат да бъдат видени предварително на снимки със съответните описания. Гланцовото покритие не се препоръчва, тъй като петната много се личат, както и драскотините, но пък е лесно за почистване. Матовите и тъмни решения са подходящи, особено ако кухнята се използва интензивно, тъй като петната и мръсотиите не личат много.

Добър избор ли са плочките за гръб на вашата кухня

Имайки предвид, че тези изделия притежават изключителни технически и физически свойства, може да се каже, че напълно се вписват в изискванията за качествен материал.

  • Разнообразието от шарки и цветови нюанси дава възможността доста прецизно да се подбере вариантът, който най-добре би пасвал на цялостната визия на помещението;

  • Материалът е термоустойчив и е издръжлив на екстремни температурни въздействия, липсва пропуски на вода и няма опасност да се просмука течност, която да отиде в стената;

  • Той е лесен за почистване, не е капризен от към поддръжка и е устойчив на механични наранявания.

малки плочки за гръб на кухня

Какво трябва да знаете при избора си?

При подбора на първо място определете цвета или шарката за да се впише в останалата част от помещението. Най-забележимият участък е и внимателния подход е важен, когато избирате покритието. От друга страна вземете под внимание интензивността на използване. Ако често се готви, добре е да знаете, че на по-светлите тонове по ясно си личат пръските от мазнина и периодичното почистване е неизбежно. Също така, върху по-тъмното покритие прахта е по-ясно различима. Трябва да намерите неутралния вариант.

Защо да изберете Gaudi DS?

При над 3000 продукта складова наличност, екип от експерти, кратки срокове за доставка, индивидуален подход към всеки клиент поотделно и атрактивни цени, Gaudi DS често е най-предпочитаният магазин от страна на клиентите при покупка на санитарно обзавеждане. А постоянно увеличаващите се позитивни мнения за нас са сигнал, че работим в правилната посока, така че заповядайте още сега в шоурума ни в София и се убедете с очите с в качеството на продуктите.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Качество
Затвори филтрите