Облицовъчни плочки за стени

Оценка 4.70 от 64 отзива

Плочките за облицовка създават имитация на естествен камък, тухли и какво ли още не. Те се създават по специална техника, при която материалът за тяхната изработка се отлива във форма и се боядисва в различни цветове, за да може дори най-капризния клиент да намери подходящия за неговите изисквания модел. Плочките за облицовка притежават куп предимства, които ги правят все по-търсени на пазара. Широкото им приложение привлича клиентите и те бързо успяват да ги съчетаят с дизайна на хола, външната кухня, всекидневната или верандата, например. Можем да разграничим видовете по няколко различни фактори, което ще ни помогне по-лесно да открием подходящите за мястото, на което ще бъдат поставени.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 64 отзива

В последните години, облицовъчните плочки получиха голяма популярност в ремонтните дейности поради техните функционални и естетични свойства. Те са много дълготрайни, лесно се полагат и поддържат. В този материал ще обсъдим къде са подходящи за използване и видовете им.

видове облицовки за вътрешни стени

Кога се използват

Намират приложение при облицоване на вътрешни или външни пространства и по-специално на фасади, тераси, балкони или вътрешни помещения. По-обемистите плочи са предпочитани при употреба в по-пространствени площи, като колони, барбекюта и различни пристройки. Поради своите по-големи габарити, те по-бързо обхващат пространството и за това се употребяват в подобни условия.

По-компактните размери съответно се използват в ограничените вътрешни помещения, където обработваемата площ е по-малка. Те например са чудесен избор за декориране на камината или пространството зад телевизора. Както знаем, ако едната стена в дадено помещение е различна от останалите се създава усещане за раздвиженост и разнообразие.

Облицовъчните плочи тук ще свършат идеална работа, още повече създавайки допълнителна раздвиженост в дизайна и усещане за присъствие на естествен природен материал. Разбира се, те могат да изпълняват и абсолютно функционална задача, защитавайки например дадени ъгли или често цапащи се места.

Какви видове има

имитация на камък за стена

Разграничават се по няколко параметъра:

  • Външност - имитация на реден каменен зид, отделни плочи, редени тухлички или пък друго;

  • Размери - срещат се малки или по-едри. Често формите са така направени, че да пасват една с друга като лего – идеята е фугите да не се забелязват. Когато се подходи внимателно и се поставят правилно, не може да се направи разлика между естествения и добавения материал;

  • Цветовете са по-тъмни или по-светли, подходящи за всеки интериор или пък екстериор;

  • Фасадни - могат да бъдат във вид на тухлички, камъни или пък дърво. Ефектът е прекрасен – придават уют в интериора или неподправена автентичност, която се постига съвсем лесно.

Защо да поръчам от Gaudi DS

Защото ние гарантирано предлагаме най-висококачествените стоки на най-достъпните цени, подбирайки доставчиците си чрез предварително изготвени строги условия за това. Предлагаме максимално гъвкаво и професионално обслужване със специално обучени и висококвалифицирани служители. Те ще Ви съдействат по време на правилния избор на продукти и ще са на ваше разположение при въпроси от областта или проблеми с пазаруването.

Купувайки от онлайн магазина Gaudi DS, вие имате период за изпробване на покупката и в нужда да я върнете или подмените, а ако стойността на поръчаните Ви надминава 399 лв, то ние поемаме разходите по доставката им, така че заповядайте, очакваме Ви!

Популярни търсения: плоскости

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Качество
Тип
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите