Колони за баня

Оценка 4.71 от 31 отзива

Ако разполагате с малка баня, но имате нужда от допълнителен шкаф, то такъв от тип “колона” е перфектното решение за вас. В раздела ще откриете различни модели на - прави или ъглови, сред които е и най-подходящият за вас. Изберете сред свободно стоящи или конзолни шкафове. Сменете мястото на свободно стоящите модели, в случай, че искате да промените интериора. Някои от моделите имат и вграден кош за пране, за да избегнете чуденето къде да събирате мръсните дрехи. Освен това можете да избирате между малки, големи, с вратички или без модели. Разнообразието от продукти, цветове и цени задоволява нуждите на дори най-взискателните клиенти на Гауди-ДС.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 31 отзива

Изключително полезни в последно време станаха шкафовете тип колони – не заемат място, побират много, вписват се чудесно. Обикновено се поставят в някой ъгъл или непосредствено до мивката. Устройството им е различно и е изцяло съобразено с нуждите на ползващите го хора. Дизайнът им е разнообразен, като главния акцент в случая са вратичките им.

 мебели за баня колони

Какви модели се предлагат?

  • Колони за баня с кош за пране – в повечето случай това се предлага опционално, като в случай на отказ от този вариант, пантите се монтират отстрани и става обикновена отваряема вратичка.
  • Модели само с вратички – например разделена е на две, три или повече части.
  • Наличие на чекмеджета – различни на брой.
  • Освен моделите започващи с голяма височина ( започващи от ниско и стигащи до високо  ) са налице и половинки  – горни и долни колони за баня.
  • Монтаж, тук можем да различим два типа – за конзолно ( висящо, стенно ) поставяне и свободно стоящи, при тях лесно и по всяко време можете да смените местоположението им.

От какво са изработени?

Болшинството от моделите са изработени от PVC, водоустойчиви колони за баня, покрити с дебел лак в матиран или гланциран вариант. При изработката им е използван висококачествен обков, съответстващ на визията и търсената от тях функционалност.

Какви са основните предимства?

 колона за баня

Наличието на кош за пране при определени модели, определено може да бъде дефинирано като силна черта – обикновено взимането на душ е свързано с смяна на бельото, какво по-лесно от това да го хвърлите директно в коша? Не заемат място – погледнати отгоре, обикновено формата им е на правилен четириъгълник за пример с габарити 30х35см, реално поставени на пода ще закрият съвсем малка част от него, а в същото време побират много, защото се развиват във височина. Разнообразието от размери също е похвално както в ширина и дълбочина, така и във височината. Може да имате готово решение за всеки един случай.

Коя вариант да изберете и защо да се доверите на Gaudi DS?

Предложените модели покриват почти изцяло специфичните случаи. Може да улесните избора си, като си отгорите предварително на въпроса – Какво искам да държа там, къде да го прибера и какви други спомагателни пространства имам на разположение? Перфектното съотношение цена-качество, точната консултация и добрия сервиз оставете на нас. Всички са с гаранция от производител, произведени от подходящи материали ( за специфичните им експлоатационни условия ) и чудесен дизайн. 

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Широчина
Покажи по-малкоПокажи повече
Проекция (разстояние към стената)
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Разположение
Затвори филтрите