Структури за тоалетни за вграждане

Оценка 4.73 от 11 отзива

Какво представляват структурите за вграждане

Това е изключително здрава стоманена конструкция, върху която е монтирано казанчето за вода, вградено в стената от гипсокартон. Така навън просто виждате висяща тоалетна чиния.

За кого са подходящи

За всички обичащи високите технологии и последните достижения в областта на санитарията. Тези структури още ще се харесат на хората, обичащи практичността, функционалността и атрактивния дизайн.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

Тук са достъпни различни по вид моноблок за вграждане с:

  • система за пестене на водата;
  • ъглов или класически монтаж;
  • възможност за бързо отстраняване на неизправности.
Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.73 от 11 отзива

Напредването на технологиите променя начина ни живот и виждането ни за това какво трябва да представлява банята. В момента за нас тя е не просто място, където извършваме ежедневните си хигиенни нужди, но и кът за релакс. Изискванията към банята са вече доста големи и едно от основните е тя да бъде красива, уютна и функционална. Едни от важните компоненти това да бъде така са именно структурите за тоалетни.

За кои видове могат да се прилагат

Съществуват два вида структури:

  • стояща

  • конзолна.

Разликата между двете се крие в това, чe първата стои върху пода, а другата виси на стената и не се доближава до пода. Разбира се за да може конзолната чиния да стои закачена, както подсказва и името й, е захваната за здрава, издържаща до 400 кг., стоманена конструкция, която заедно с казанчето за промиване е вградена в стената.

При стоящите чинии липсва конструкция и те директно се поставят на пода. Характерното за тях е това, че монтажните винтове се виждат, но са прикрити с декоративни капачки. Същото важи и за казанчето за вода, което изцяло се вижда и стои отвън, обикновено изправено до стената.

Кои са удобствата им

Конзолните тоалетни към момента са по-предпочитаните не само поради по съвременния им и модерен вид, но и поради това, че особено по-малките помещения с тях изглеждат по-просторни. Този ефект се постига, благодарение на това, че пода в помещението остава напълно свободен и всяко кътче от него е достъпно за почистване. В това всъщност се състои и предимството им пред стоящите тоалетни.

Обикновено, висящите чинии пристигат в комплект с казанче за вода, което също стои скрито зад гипсокартона, а навън се подава само един бутон (активатор), който служи за пускането на водата. Избирайки този тип структури, трябва да имате в предвид, че те заемат определено място в стената и това може да доведе до стесняване на стената с до около 8 см. Разбира се, производителите са наясно с тази подробност и се стремят да разработват тънкопрофилни конструкции, но все пак това е неизбежно.

Защо да закупите от Gaudi DS

Gaudi DS е специализиран интернет магазин за обзавеждане на санитарни помещения и в него ще откриете най-разнообразна гама от висококачествени продукти за банята на най-добри цени с гаранция за качество. Освен това, магазинът предоставя възможност за връщане на покупката, чрез възстановяване на платената сума, така че нищо не губите ако решите да се обедите в нашия професионализъм и качествено обслужване. Очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите