Писоари

Филтри

Производител
Произход
Колекция

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Употребата на писоари в домовете ни е относително рядко, въпреки безспорното им удобство по отношение на използването им от мъжката част. Много по-чисто и много по-добре от хигиенна гледна точка. По отношение на употребата им по различни видове обществени тоалетни, то те са задължителни.  Обикновено са направени от емайлиран порцелан, размерите им са различни – някой са по-компактни, други по-големи за повече комфорт от страна на ползващия. По отношение на отмиването някои са предназначени за горен монтаж на промивни кранове, други за вграден, абсолютно същото се отнася и за отпадните води, въпреки че повече са предназначени за сифон, разположен зад самия порцелан. 

Писоари, обикновено се поставят по разни обществени сгради ( ресторанти, молове, кина и други ). Тук силата ни е, че освен външното тяло в случия, ние можем да предложим и изключително много варианти от специализираните продукти ( всякакви видове арматури за външен и вграден монтаж ) при това на топ цени!

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.