Услуги предоставяни от Gaudi DS

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ:

 

Проектиране         

proektirane.jpg

Магазин Гауди Ди Ес, предлага на своите клиенти, изготвяне на 3D проекти.  Заедно ще визуализираме вашите идеи, ще  намерим подходящия вариант и ще изберем точните плочи, за да може да имате желаната от вас баня. Освен това ще ви снабдим и с визуализации, касаещи точното разположение на всяка една плоча - за да може да реализирате, било то с наш или ваш монтаж, на 100% проекта си. 3D проектите са безплатни в случай, че закупите плочките от някои от направените от нас модели ( правим по няколко варианта с до 5 избрани от вас серии за баня ), в противен случай проектът ще ви струва 50лв. с ДДС ( тази сума се заплаща предварително, след което се приспада от поръчката ).

Транспорт

kamion.jpg

Прочетете повече за условията за доставка.

ДРУГИ УСЛУГИ:

Дизайн

Gaudi DS работи тясно с архитекти и вътрешни дизайнери и при желание от страна на клиента можем да изготвим индивидуални проекти на мебели за баня, специален дизайн на бани, цялостно проектиране оформление на чертежи, скици за ВиК, ел. инсталации.

Изпълнение - монтажни дейности и довършителни работи:

Макар и повечето хора да започват ремонта с търсене на "добър майстор" и след това да прибягват до нашите услуги, ние разполагаме с първокласен екип за строителни и довършителни работи на вашето жилище. Стоим твърдо зад представените от нас специалисти и гарантираме,

че изненади от рода "ама то не стигат плочките", "това няма да свърши работа", "кой ти продаде този боклук", "това, защо си го взел", "това, което са ти начертали не може да стане" и най-честото "няма как да стане" при нас го няма, не върши работа и няма да го чуете.

При проявен интерес от ваша страна правим безплатни огледи, цени не сме обявили тъй като тази практика се оказа "лоша" в интернет пространството. Тук говорим за качество, а не за някакво елементарно сравнение на цени на продукти, просто, защото не е релевантно в случия.