Доставка

Безплатна доставка 

Специално, за да улесним нашите клиенти, ние от Gaudi DS предлагаме *Безплатна доставка за цяла България за продукти на стойност над 399лв. – обзавеждане за баня. Удобство, което не е за изпускане. 

* Безплатна доставка - специфични случаи и условия:

За продукти, които не подлежат на безплатна доставка – Вие своевременно ще видите нейната стойност или пък ще видите текст, че доставката ще се доуточни. Във всеки един случай  Gaudi DS ще Ви уведоми за нея предварително и ще съгласуваме всичко с вас.   

 • Безплатната доставка е само за онлайн поръчки направени през сайта.
 • Безплатната доставка не важи при използване на ваучери за допълнителни намаления.
 • При плащане при получаване на стоката, "такса наложен платеж" се заплаща от получателя (1% от стойността на поръчката). Може да се избегне, ако се плати по банков път.
 • Безплатната доставка не важи за плочки, за тях се свързаваме допълнително с вас и уточняваме преди изпращане.

Получаване на стока от куриер

Често за доставките използваме куриерски фирма Еконт, Спиди и Транспрес, които ще доставят поръчката на посочен адрес или “до поискване” – в удобен за Вас офис. Всеки един продукт доставен от наш куриер е застрахован. Куриерът носи отговорност за щети причинени по време на транспортирането.

Ако установите щета при получаването, попълнете Констативен протокол в присъствие на куриер. Клиента задължително при получаване на продуктите ги преглежда в присъствието на куриера. При установен дефект в следствие на транспортирането се изисква от куриера Констативен протокол за рекламация, в който се описва повредените артикули. БЕЗ попълнен Констативен протокол, рекламации по отношение на целостта на продуктите няма да бъдат разглеждани!!!

Доставка до адрес (със собствен транспорт):

 • Доставките в рамките на град София струват 30лв. (до табела). До 10км София – 50лв.; До 20км София – 70лв. При други специфични случай (голям обем, тегло, разстояние или друго), доставките се  договарят допълнително. 
 • Разносът се прави между 10:00 и 17:00. Звънкаме 1 час предварително или повече, спрямо допълнителна уговорка.
 • Адреси с точен час и/или преди 11:00 струват допълнително 50лв. (тази сума се слага над стандартната доставка)
 • При разтоварване на място: Трябва да има подсигурени хора да поемат стоката, подаваме стоката от буса, не я носим. В противен случай, по преценка на шофьора може си тръгне. Доставяме стоката дотам, докъдето стига  превозното ни средство.
 • Доставките се извършват само в работни дни. По изключение може да се правят в събота или неделя само, при възможност от страна на Гауди Ди Ес и срещу допълнително заплащане.
 • Преглед на стоката - В случай, че доставката се извършва с транспорт на gaudi-ds.com потребителят констатира външни видими дефекти е задължен да опише проблемите на документите за извършена доставка (стокова разписка), в присъствието на служител на търговеца и незабавно уведомява продавача и работилия с него консултант.

Взимане на стока от склад:

 • Когато потребителят желае “Лично взимане от магазина” или склада, той се уведомява посредством предоставения мобилен телефон или на място в шоурума, кога продуктите / услугите ще са готови за получаване.
 • Гауди Ди Ес предоставя възможност на Потребителя да получи продуктите от склад/магазин на Продавача без ангажимент за товарни дейности в срок от 5 работни дни след уведомление от страна наГауди Ди Ес, че поръчката е готова и очаква получаването ѝ.

Срок на доставка:

Поради огромното разнообразие от продукти, не всички поръчки имат едни и същи срокове на доставка – варират от 1 до 5 дни (стига изделието да е налично и произведено).  Gaudi DS се ангажира всеки път да Ви подава адекватна информация за ситуацията и да Ви даде точен срок, който съгласуваме с вас предварително (преди да изпратим стоката).

Срок за взимане на стока:

След направена и платена поръчка - стоката трябва да се достави/вземе в кратки срокове. По изключение Gaudi DS предоставя на своите клиенти възможност за складиране до 1 месец (след окончателно пристигане на всички артикули). След изтичането на този срок се начислява магазинаж в размер на 2лв./ден с ДДС (за стока до 1 палет). 

При наличие на други специфични случаи, Gaudi DS запазва правото си за предоговаряне на специфичните условия.