Доставка

Безплатна доставка 

Специално, за да улесним нашите клиенти, ние от Gaudi DS предлагаме безплатна доставка за цяла България за продукти на стойност над 399лв. – обзавеждане за баня. Удобство, което не е за изпускане.

Срок:

Поради огромното разнообразие от продукти, не всички поръчки имат едни и същи срокове на доставка – варират от 1 до 5 дни (стига изделието да е налично и произведено).  Gaudi DS се ангажира всеки път да Ви подава адекватна информация за ситуацията и да Ви даде точен срок, който съгласуваме с вас предварително (преди да изпратим стоката).

Специфични случаи и условия:

За продукти, които не подлежат на безплатна доставка, Вие своевременно ще видите нейната стойност или пък ще видите текст, че доставката ще се доуточни. Във всеки един случай  Gaudi DS ще Ви уведоми за нея предварително и ще съгласуваме всичко с вас.   

При плащане при получаване на стоката, "такса наложен платеж" се заплаща от получателя (1% от стойността на поръчката).

Взимане на стока след направена и платена поръчка - стоката трябва да се достави/вземе в кратки срокове. По изключение Gaudi DS предоставя на своите клиенти възможност за складиране до 1 месец (след окончателно пристигане на всички артикули). След изтичането на този срок се начислява магазинаж в размер на 1.5лв./ден с ДДС (за стока до 1 палет). 

При наличие на други специфични случаи, Gaudi DS запазва правото си за предоговаряне на специфичните условия.