Хидромасажни душ панели

Оценка 4.70 от 37 отзива

Какво могат да ви предложат хидромасажните панели

Може да притежава един или два душа (единия стационарен, а другия подвижен), както и различен брой дюзи за изпълнение на различни водни процедури за баня.

За кого са подходящи

Те са отлично решение за хората обичащи лукса и новите технологии, както и за тези с проблеми при кръвообращението, при нужда от воден масаж за отпускане, при хора, работещи под силен стрес.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

Тук Ви очакват:

  • атрактивни дизайни;
  • различни по вид хидромасажни програми;
  • изключително достъпни цени;
  • само качествено изпълнение, гарантирано от съответния бранд.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.70 от 37 отзива

Хидромасажните душ панели са компактни, функционални и с много модерни съвременни дизайни, които по цени вече са достъпни за всеки. Тези устройства съчетават в себе си функциите на обикновен метод за къпане и режими за различни водни процедури. По-долу ще разгледаме технологията на работа на тези системи и какво трябва да вземем предвид, когато правим своя избор.

 

Каква технология се използва в хидромасажните панели?

Те включват в себе си следните елементи: корпус, един или два душа (пита и подвижен с мек маркуч), дюзи за създаване на водни струи, смесител и превключвател на режимите, в някой от случайте има и маркуч.

 

Като цяло този тип системи имат различни режими на впръскване и могат да се ползват за обикновено къпане, без екстрите или комбинирано.

 

Корпусът на един такъв продукт може да бъде изработен от акрил или алуминиева сплав, има и някои стъклени модели. И в трите случая, те притежават висока износоустойчивост и влагоиздръжливост. Някои модели дори са с матирано или прозрачно цветно стъкло.

 

Какво да знаем при избора на хидромасажен душ панел?

За да направите правилния избор, трябва да вземете под внимание някои важни неща:

 

  • Налягане на водата

Преди да отидете в магазина трябва да сте наясно какво е налягането във водопровода, в противен случай избраният от Вас продукт няма да изпълнява функциите си изцяло, поради липса на оптимална мощност. Този тип устройства нямат вградена помпа за по-мощно налягане. За нормалното функциониране на системата са необходими поне 2-2,5 атмосфери (нормалното налягане във водопреносната мрежа).

 

  • Количеството на горещата вода

Ако имате парно отопление или топлата вода се подава централно, тогава можете спокойно да изберете оборудване с всякакви системи на управление. В случай обаче, че използвате бойлер, трябва да знаете, че тези санитарни аксесоари консумират голямо количество вода за кратко време.

 

  • Материали на изработка

Трябва да избираме между алуминиев, акрилен. Въпреки това, често този тип аксесоари носят комбиниран характер: алуминий или пластмаса със стъкло, бронзово покритие, керамика и др Алуминият — това със сигурност е най-добрия вариант. Той е здрав, има приятен естетичен вид и дизайнът е наистина красив.

 

Защо Gaudi DS

Избирайки интернет-магазина Gaudi DS, вие ще получите избор от широка гама продукти за баня, изработени от висококачествени материали, гаранция за качество, професионално обслужване, топ цени, кратки срокове за доставка и условия за връщане или подмяна на закупения продукт. Така че не се колебайте повече, а ни потърсете!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Видове
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Профил
Затвори филтрите