Мозайки за баня

Оценка 4.70 от 20 отзива

Благодарение на голямото разнообразие от видове, които ще откриете в каталога на Gaudi, всеки от вас ще намери точно това, което търси. Мозайката за баня, например, е чудесен начин да покриете неравностите, като в същото време добавите цвят и свежест, изразяващи стила ви. Ако не искате да правите основен ремонт, но искате да подобрите нещо в мокрото помещение, то обърнете внимание само на едната стена и я декорирайте с мозайка. Мозайката за стена е винаги чудесен избор, независимо къде сме решили да бъде поставена. Използвайте я като декоративен елемент, който да допълни визията на избраното от вас помещение. Разбира се , преди да изберете модел е добре да се запознаете по-добре с нея - нейното приложение и характеристики.

Виж още Скрий
Филтри
Оценка 4.70 от 20 отзива

Поради своята мозаечна визия, стъклокерамичната мозайка стои много красиво и ефектно в съвременната баня, което я направи и изключително предпочитан облицовъчен материал. Тя създава усещането за завършеност и лукс и в същото време цената е достъпна за всеки. Нека видим по-задълбочено какво представлява и предлаганите видове.

Какво представлява стъклокерамичната мозайка

Гъвкави листове, покрити от едната страна с разноцветни малки квадратчета, образуващи мозайката. Тя се лепи върху равна бетонна основа и поради гъвкавостта си е удобна за облицоване на ъгли и места с много неравности. С нея се работи изключително лесно и приятно, а краният резултат е впечатляващ - създава чувство за завършеност и перфектно изпълнение, защото фугите между отделните ленти не се виждат.

Най-често се използва за облицоване на големи пространства, като басейни, цели стени, подове, СПА оборудване и т.н. Нейна отличителна черта е:

  • дълготрайността;

  • лесната поддръжка;

  • безпроблемното полагане;

  • устойчивостта в условия на висока степен на влажност;

  • третирането с почистващи препарати на химическа основа;

  • разнообразието от цветови варианти.

Това е чудесно решение за създаване на страхотна, луксозна и съвременна баня на достъпна цена.

Какви видове има

Най-вече се отличава по своите размери - 30х30 на един лист – това обаче не е от значение, защото след като се подреди на стената се виждат само отделните елементи – именно тук идва и голямото многообразие – квадратни с размери от 1х1см до 5х5см, правоъгълни или пък с неправилна форма подредени камъчета.

Голямото разнообразие от визии – може да се ползват във всяка баня във вид на прекрасно допълнение, стоящо като бижу и добавящо акцент, който не може да бъде заменен с нищо. Някои от моделите се предлагат на квадратен метър, а други на брой (изрично е упоменато във всеки един продукт).

От към цветови варианти имате избор от бели, черни, кафяви, златни, метални, зелени, сини, червени и всякакви други. Поради големият избор имате възможност да реализирате дори и най-нестандартните Ви идеи, така че заповядайте и разгледайте, а при нужда ни потърсете.

Защо да купя от Gaudi DS

Защото ние сме вашият верен партньор в съставянето и изграждането на мечтаният санитарен кът, предоставяйки Ви квалифицирани служители за съдействие, съвети и идеи. Широка гама от продукти за оборудване и обзавеждане на новото помещение, експерти за правилен монтаж на новите компоненти и разнообразие от продукти на атрактивни цени!

Заповядайте в онлайн магазина Gaudi DS, разгледайте предлаганите от нас стоки и в случай на най-малкото колебание, веднага ни потърсете и с радост ще Ви съдействаме с идеи и предложения! Очакваме Ви!

Популярни търсения: за под

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите