Каменни и стъклени мозайки

Филтри

Производител
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Каменните, стъклокерамичните и стъклените мозайки се използват най-често за облицовки на басейни, СПА съоражения ( сауни, парни бани, джакузита ), но напоследък се използват и при декорацията на банята - най-често за душ кабината или пък като декоративен елемент. Има множество модели с най-разнообразни размери, цветове ( бели, черни, кафяви, златни, метални, зелени, сини, червени мозайки ). Цените на мозайките са разнообразни, както и моделите. 

Моделите, които се предлагат в Gaudi DS обикновено са 30х30 на един лист – това не е от значение, тъй като след като се подредят на стената се виждат само отделните елементи – именно тук идва и голямото разнообразие – квадратни с размери от 1х1см до 5х5см, правоъгълни или пък с неправилна форма ( събрани и подредени камъчета - разбира се с почти еднаква дебелина ). Поради голямото разнообразие от цветове и визии – може да ги ползвате за всяка една баня, прекрасно допълнение, което ще стои като бижу в банята и ще добавят акцент, който не може да бъде заменен с нищо. Някои от моделите се предлагат на квадратен метър, други на брой - изрично е упоменато във всеки един продукт. 

Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.