Гранитогрес

Оценка 4.69 от 178 отзива

Подовия гранитогрес има изключително много предимства, които го правят толкова добър избор. Започвайки от това, че се предлага в различни цветови гами и стигайки до това, че е както студоустойчив, така и влагоустойчив, подовия гранитогрес е едно наистина чудесно решение. Дебелината му е по-голяма от тази на другите видове подови настилки, което му придава допълнителна здравина. Това са само малка част от преимуществата, от които ще се възползвате, избирайки гранитогрес за своя под от каталога на Gaudi. Разгледайте предложенията ни и направете своят избор още сега. Независимо къде ще изберете да бъде поставен, сигурни сме, че в никакъв случай няма да бъдете разочаровани от избора си.

Виж още Скрий
Филтри
за страница
Оценка 4.69 от 178 отзива

Използваме гранитогрес при полагането на настилки и облицовки на почти всичко – дома, вилата, офиса, търговски площи, други обществени сгради. Неговите показатели са толкова впечатляващи, че може да се ползва от бедуините в Сахара, чак до ескимосите на полюса. Без значение от студ, пек, влага или суша.

Какви са качествените му характеристики

  • Ниска абсорбация на вода, поради огромната плътност на материала и висока температура на изпичане;
  • Индиферентност към климатични условия;
  • Почти тотална липсва на темпаратурни разширения.

Къде можем да го ползваме

Абсолютно навсякъде у дома и извън него – в коридори, холове, кухни, бани, тоалетни, за облицовки, за големи и малки помещения.

Колко струва

Поради огромното разнообразие от модели, повърхности и производители е невъзможно да се даде еднозначен отговор на отношението гранитогрес/цена. Фабриките са по цял свят, някои произвеждат по-елементарни и евтини продукти, други се целят в най-новите тенденции и технологии.

Какви са тенденциите в момента

Технологията е изключително бързо развиваща се, фабриките постоянно се натоварват да отговорят на новите изисквания на пазара – лидери тук са Испания и Италия. Не е погрешно да се каже, че всичко се измисля първо там и се представя на съответното изложение – след това останалата част от света започва да ги следва. В момента клиентът може да радва на абсолютно всякакви видове имитации на естествени материали (камъни, дърво, кожа) и изкуствени материали (мазилки, текстил). Размерите също са доста разнообразни – в момента пазарът е ориентиран едновременоо към много големи (60х120, 80х160, 80х240м, 160х320) и много малки размери гранитогрес (10х10, 15х15, 20х20 ит .н.).

Кои са най-големите страни производители

Тук ще ви дадем сравнително сурова информация, имайте в предвид, че това са чисто количествени показатели. Качеството тук не е упоменато, нито стойността на продададената стока, само делът е на база квадратура.

Държава

Дял в проценти

Китай

47

Бразилия

7.3

Индия

7.2

Испания

3.6

Виетнам

3.6

Италия

3.2

Индонезия

3

Турция

2.6

Иран

2

Мексико

2

Други

18.5 

Защо да поръчате от Gaudi DS


Защото ние от онлайн магазина Гауди работим само с най-добрите брандове в отрасъла и предлагаме продукти, които времето е доказало, че са качествени, актуални и на достъпни цени. От друга страна, благодарение на честите ни промоционални кампании, клиентите ни имат възможност да пазаруват още по-изгодно, а това че поддържаме големи локални складови наличности гарантира, че Вие ще получите покупката си възможно най-скоро.

Ако все пак при избора имате колебания кое да предпочетете, нещо не разбирате в описанието или просто искате да се посъветвате с професионалист в областта, непременно се свържете с консултантите ни. Те са истински експерти и са консултирали стотици наши клиенти, които вече са им благодарни, така че възползвайте се и Вие!

Защо да ни се доверите

В Gaudi DS ще намерите огромно разнообразие от модели, варианти, които ще ви свършат работа. Като директен вносител на някои продукти ние можем да бъдем изключително кокурентни, при нас ще намерите офертата, от която имате нужда.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 299лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Качество
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите
Обади се