Гранитогрес

Гранитогрес Филтри

Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Покажи по-малкоПокажи повече
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Качество
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
за страница

Отделете 10 секунди за да се запознаете по-добре с нашите продукти:

Използваме гранитогрес при полагането на настилки и облицовки на почти всичко – дома, вилата, офиса, търговски площи, други обществени сгради. Неговите показатели са толкова впечатляващи, че може да се ползва от бедуините в Сахара, чак до ескимосите на полюса. Без значение от студ, пек, влага или суша.

Какви са качествените му характеристики?

-          Ниска абсорбация на вода, поради огромната плътност на материала и висока температура на изпичане;

-          Индиферентност към климатични условия;

-          Почти тотална липсва на темпаратурни разширения.

Къде можем да го ползваме?

Абсолютно навсякъде у дома и извън него – в коридори, холове, кухни, бани, тоалетни, за облицовки, за големи и малки помещения.

Колко струва?

Поради огромното разнообразие от модели, повърхности и производители е невъзможно да се даде еднозначен отговор на отношението гранитогрес/цена. Фабриките са по цял свят, някои произвеждат по-елементарни и евтини продукти, други се целят в най-новите тенденции и технологии.

Какви са тенденциите в момента?

Технологията е изключително бързо развиваща се, фабриките постоянно се натоварват да отговорят на новите изисквания на пазара – лидери тук са Испания и Италия. Не е погрешно да се каже, че всичко се измисля първо там и се представя на съответното изложение – след това останалата част от света започва да ги следва. В момента клиентът може да радва на абсолютно всякакви видове имитации на естествени материали (камъни, дърво, кожа) и изкуствени материали (мазилки, текстил). Размерите също са доста разнообразни – в момента пазарът е ориентиран едновременоо към много големи (60х120, 80х160, 80х240м, 160х320) и много малки размери гранитогрес (10х10, 15х15, 20х20 ит .н.).

Кои са най-големите страни производители?

Тук ще ви дадем сравнително сурова информация, имайте в предвид, че това са чисто количествени показатели. Качеството тук не е упоменато, нито стойността на продададената стока, само делът е на база квадратура.

Държава

Дял в проценти

Китай

47

Бразилия

7.3

Индия

7.2

Испания

3.6

Виетнам

3.6

Италия

3.2

Индонезия

3

Турция

2.6

Иран

2

Мексико

2

Други

18.5 

Страни топ производители на гранитогрес

Защо да ни се доверите?

В Gaudi DS ще намерите огромно разнообразие от модели, варианти, които ще ви свършат работа. Като директен вносител на някои продукти ние можем да бъдем изключително конкурентни, при нас ще намерите офертата, от която имате нужда.

 

 

   

 
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други.