Грапав (antislip) гранитогрес, противоплъзгащ

Филтри

Съществуват много разновидности на гранитогрес, в зависимост от свойствата и типа на повърхността. Един от най-предпочитаните е грапавият, който е съчетание от отлични характеристики, високо качество и красив облик.

В онлайн магазин Gaudi DS предлагаме разнообразие от модели, които можете да откриете на достъпни цени. Следете и редовните ни промоции, които ви дават възможност да закупите избрани артикули още по-изгодно и евтино.

Какви видове грапав гранитогрес предлагаме?

Този вид гранитогрес, познат още като грапави плочки за под, разполага с релефна структура, която притежава противоплъзгащи свойства. Това прави подовата настилка предпочитана за баня. Освен антислип покритие, моделите в сайта ни са още мразоустойчиви, издръжливи и могат да предотвратят подхлъзване, падане и удари.

При нас ще намерите голямо разнообразие от модели в категория плочки за под. Освен да получите сигурност, те ще ви предоставят издръжливост, устойчивост, здравина, красив дизайн и възможност за дългосрочно ползване.

Освен това, те разполагат с отличителни дизайни, като в зависимост от някои основни характеристики предложенията за грапав гранитогрес в каталога ни се разграничават:

  • производител – предлагаме модели на марките Anka Seramic, Ariana Ceramica, Ceramica Valsecchia, Cifre, Emigres;
  • произход – ще откриете испански, италиански и турски плочки за под с антислип покритие;
  • размер – предлага се голям диапазон на размерите от 15x49 см до 60x120 см;
  • ръб на плочката – имаме артикули с калиброван и некалиброван ръб;
  • тип и качество – всички модели в категорията са имитиращи паркет от първо качество;
  • приложение – можете да изберете според това дали искате да ги позиционирате в банята, кухнята, коридора, тоалетна да ги поставите на стената или са ви необходими за условия на открито.

Цените на грапавия гранитогрес в каталога ни са разнообразни, като ще откриете много атрактивни и евтини варианти. Разгледайте автентичните снимки, както и подробните описания, които сме приложили, за да изберете възможно най-оптималния вариант.

Всички артикули са с високо качество, гарантирано от производителите. Възползвайте се от промоциите ни и декорирайте дома си стилно и елегантно. Изберете любимия си вид грапав гранитогрес и поръчайте онлайн, а ние от Gaudi DS ще ви го доставим в най-кратки срокове.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер
Покажи по-малкоПокажи повече
Произход
Повърхност
Покажи по-малкоПокажи повече
Ръб на плочата
Качество
Тип
Приложение
Покажи по-малкоПокажи повече
Изчисти филтрите