Етажерки и рафтове за баня

Оценка 4.70 от 44 отзива

Различните етажерки и рафтове за баня са от изключителна необходимост. Използваме ги, за да наредим шампоани, лосиони и всякакви други санитарни принадлежности. Благодарение на голямото си разнообразие, всеки потребител успява да открие етажерката, която да пасва идеално на интериора в санитарното помещение. Най-често, рафтчетата монтираме до огледалото или душа, за да може всичко, което ни е необходимо да бъде наблизо. Този тип поставки за баня са много лесни за монтаж. Някои може да закрепите с помощта на вендузи, а за други ще ви е необходимо да пробиете стената. Разгледайте нашите предложения и изберете най-доброто за вашите нужди.

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 44 отзива

Етажерките в банята са не по-малко важни от закачалките и останалите допълнения към обзавеждането. Те се използват предимно за поставяне на гримове, кремове, шампоани и други хигиенни принадлежности. Изцяло допълват функционалността на санитарното помещение и сред тях се среща доста огромно разнообразие, с което ще се запознаем в настоящия ни материал и ще Ви покажем как да изберете правилните за вас.

етажерки за баня

Какви етажерки за баня има

При нас ще откриете доста разновидности, като ъглови и стенни, изработени от здраво стъкло или решетъчни от метал с различни дизайни и размери. Има още единични, двойни и тройни модели за побирането на повече вещи в тях. Някои са изработени от неръждаема стомана, устойчива на влажността в помещението, а други от матирано здраво стъкло, придавайки допълнителна нотка съвременен стил на интериора.

Всички те са лесни за монтиране и употреба. Не изискват специална поддръжка, освен периодично почистване със суха кърпа или с препарат за да запазят първоначалния си вид и блясък. Някои видове се монтират чрез вакуумни вендузи, а останалите чрез пробиване на отвори в стената и чрез фиксация с дюбели.

Как да избера

рафтове за баня

Изборът започва с определянето на това какво ще се поставя върху тях? Ако продуктът е нужен за съхранение на хигиенните принадлежности (кремове, шампоани, тоалетна вода и т.н.) е препоръчително да се използват стенните хоризонтални варианти с матирано стъкло. Те предимно се монтират в близост до огледалото, където са Ви по удобни за достъп.

За съхранение на сапунерка, почистващи гъби и препарати, заложете на практичните и удобни решетъчни модели, защото не са сложни за монтаж и позволяват преместването им от едно място на друго. Ако банята Ви е много малка и всеки сантиметър е ценен, препоръчваме Ви да погледнете към ъгловите аксесоари.

Защо да купя от Gaudi DS

Защото сме от малкото търговци на санитарно оборудване, имащи за цел да предложат на клиентите си висококачествени продукти на наистина достъпни цени. По много строги изисквания определяме доставчиците си и за това винаги можете да сте сигурни, че пазарувайки от нас, вие сте избрали качественото и дълготрайното, което се отплаща през годините с вярната си и безпроблемна служба и функционалност.

Решавайки да пазарувате от онлайн магазина Gaudi DS, вас Ви очакват още:

  • екипи от експерти, на които да възложите проектните и ремонтни дейности на санитарното Ви помещение;

  • експерти консултанти за въпроси и съвети относно правилния избор и предлаганите от нас услуги;

  • доста продължителен (14 дневен) срок да изпробвате новата си придобивка и в случай на нужда да я върнете или подмените;

  • безплатна доставка при поръчки над 399 лв. и най-кратките срокове за това;

  • оптимизирана за мобилните портативни устройства уеб-платформа, позволяваща да пазарувате от комфорта на дома Ви, докато гледате телевизия.

Тези и още куп положителни изненади Ви очакват, само ако предпочетете Gaudi DS! Очакваме Ви!

Популярни търсения: полици, пвц, pvc, стелажи

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Монтаж
Затвори филтрите