Структури за писоари

Оценка 4.75 от 4 отзива
Филтри
Оценка 4.75 от 4 отзива

Структурите за вграждане вече са станали неразделна част от всяка съвременна баня и разбира се това не е случайно, имайки предвид, че те са много лесни за монтаж и със страхотен дизайн, което придава на цялата баня един модерен интериор. Всеки отделен аксесоар от цялото обзавеждане на санитарното помещение пристига със собствена метална конзола, която се вгражда в стената и писоарът също не прави изключение. В тази статия ще разгледаме предимствата при монтажа, популярните производители и от къде можем да си купим изгодно.

Предимства при монтиране

Структурите за вграждане на писоар и всички останали такива продукти са изключително лесни за монтаж, тъй като те пристигат с изработена от стоманени здрави профили конструкция, върху която са прикрепени всички елементи. При монтажа само се определя височината, взимат се размерите и конструкцията се фиксира здраво към стената , чрез специални крепежни шпилки.

писоари за вграждане

На кои производители са

Най-известните от производителите на структури за писоар са германските Viega и Grohe. Има и бюджетни решения, но не могат да се сравняват с качеството на горните два бранда. Разбира се това не са единствените компании, произвеждащи качествено оборудване. Има и такива, като:

  • Bocchi;

  • Schell;

  • Geberit.

Това са компании с многогодишно присъствие на пазара на санитарното оборудване и техните продукти също вече са доказали високото си ниво на изпълнение.

Цените на качествените  продукти разбира се са по-високи и често не са по джоба на всеки и за това на пазара има и по-нискобюджетни решения, предимно на турските и китайски производители. Те обаче по качество на материалите и производството не могат да се сравняват с предложенията на по-горните компании и съответно по често се развалят и някои от тях дори са ограничени от към функционалност.

Избери Gaudi DS

Gaudi DS е интернет магазин с дългогодишен опит на пазара на санитарното оборудване и предлага само висококачествено обзавеждане за баня на топ цени. Всички продукти при нас са с гаранция за качество, а възможността за връщане или подмяна на покупката е гаранция за качествено и професионално обслужване с кратки срокове за изпълнение.

Ние разполагаме с голяма складова наличност (над 3000 артикула) и шоурум в София, където всеки, който желае, може да разгледа и да се докосне до нашите предложения. А квалифицираните ни консултанти, условията за безплатна доставка и редовните промоционални предложения ще направят пазаруването за вас изгодно и приятно. Така, че свържете се с нас още сега.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Видове
Затвори филтрите