Лентови сифони

Оценка 4.71 от 85 отзива

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 85 отзива

Отделянето на зоната за къпане в банята вече не е сред модерните и естетичните решения. Като предпочитан вариант е създаването на просторно и удобно място, което се постига чрез правилния подбор на оборудване.

Когато стане въпрос за отводнителна система, линейните сифони за баня са сред най-предпочитаните и търсени решения.

От онлайн магазин Gaudi DS ви предлагаме разнообразие от линейни сифони с високо качество и ниски цени.

Какви са предимствата на личните сифони за баня?

Сред ключовите предимства на тези елементи за мокро помещение е изчистения дизайн, който допълва отлично всеки интериор както стилово, така и цветово.

Освен интересен визуален ефект обаче, линейните сифони са известни със своята функционалност – те разделят сухата от мократа част на банята, не създават преграда, която представлява опасност за малки деца и възрастни хора, осигуряват много бърз дренаж и са ефективно средство против миризми. Могат да се използват още за двор и тераса.

Какви линейни сифони за баня ще откриете в сайта на Gaudi DS?

В нашия сайт ще откриете разнообразие от артикули, които се класифицират според следните особености:

  • производител – работим с утвърдени производители, които са се доказали с качеството на своите артикули на пазара, включително и на линейните сифони. Такива са ACO, Besco, Evimetal, Geberit, Inox Style, MCH, Pestan, SMART, Tece и други;
  • материал – гарантирата им устойчивост и естетика се дължи на висококачествените материали, от които са изработени. Ще откриете модели, създадени от здрава и устойчива полирана неръждаема стомана, включена в рамките и решетките. Има и модели от розово злато. Корпусът най-често е изработен от ABS пластмаса;
  • размер на решетката – в сайта ни ще намерите голямо разнообразие от размери, като 75 x 6 см, 60 x 6.9 см и други. Най-големите достигат до 120 x 30 см;
  • тип – разполагаме с модели с долно оттичане, подови, стенни, със сухи клапи, с водни затвори и други линейни варианти. Разгледайте техните особености и функции, като възможност за въртяща основа, тип на затвора, характеристики на изходните тръби, дебит и гаранционен срок.

Разгледайте и активните ни промоции, чрез които да се сдобиете с висококачествени отводнителни елементи за мокрото ви помещение или терасата на още по-евтини цени.

От Gaudi DS се стремим да представяме качествени, практични и функционални решения за вашата баня, като в комбинация с отличните свойствени и естетични характеристики, ние държим още на достъпността и лесния начин на получаване. Възползвайте се от онлайн поръчка и доставка не само на линейно сифони, но и на всичко необходимо за вашата баня.

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер на решетка
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите