Лентови сифони

Оценка 4.70 от 84 отзива

За кого са подходящи линейните сифони

Представляват права издължена линия, поради което още са наричани и лентови. Предимно са предназначени за баня и основното им предимство е във възможността за разделяне на подовата зона на суха и мокра.

Какво ще срещнат потребителите по-долу

В онлайн магазина ще откриете различни по размери дълги линейни прави сифони за баня, отличаващи се по своя размер и дизайн. Те са изработени от стоманена и здрава конструкция, способна да поема течащата вода от много места едновременно, от където идва и тяхната популярност, така че при нужда от подобна функционалност, заповядайте да разгледате в Гауди ДС

Виж още Скрий
за страница
Филтри
Оценка 4.70 от 84 отзива

Съвременния интериор не обича преградите и препятствията - вече почти десет години в това се опитват да уни бедят дизайнерите. Отказваме се от стените, разширяваме пространството, планираме просторни и многофункционални дневни, комбинирани с кухненски бокс, обединени санитарни възли. Малките хигиенни помещения са заменени от центрове за къпане с висока функционалност и естетически свойства. Стремежът към прозрачност и откритост води до популярността на прозрачните решения за бани, а правоъгълните отводнители идеално се вписват в тях. Повече не се нуждаем от стени или завеси, за да създадем комфортно помещение за къпане.

Какво представлява линейния сифон

Тези продукти представляват съвременна отводнителна система, перфектно заменяща традиционните решения, т.е. затворените душ кабини. За производството им се използва висококачествена неръждаема стомана и пластмаса единствено от доказани доставчици.

Интересният визуален ефект създава усещането за просто една плоска удължена линия на пода. Тази конструкция е свързана с канализационната система и е практично и удобно решение за мокро пространство без подов праг. Той се използва и за разделител на сухото от мокрото помещение в банята.

Предимствата са:

  • разделя сухата от мократа зона;

  • идеален е за хора с увреждания, възрастни хора и малки деца, тъй като не се изисква създаването на преграда;

  • лесен и бърз дренаж;

  • съвременен външен вид.

Какво трябва да знаем при избора на линеен сифон

На първо място трябва да се обърне внимание на така наречената височина на монтажа. Също трябва да сте наясно колко вода може да пропуска. Върху производителността му влияе не само размерите на отвора, но и височината, начина на свързване (настрани или надолу) и диаметъра на тръбите. Колкото по висок е монтажа, толкова пропускателната способност е по-добра.

Каква е разликата между линеен и лентов сифон

Разлика в двата вида няма, освен в наименованията им. Тоест, от някои хора са наричани по единия начин, а от други по втория. Наименованието разбира се идва от визуалният изглед на устройството. В конструктивно отношение си е абсолютно един и същ продукт, с еднаква функционалност и изисквания към монтажа.

Защо да предпочетете Gaudi DS

Интернет-магазинът Gaudi DS е дълги години на пазара на санитарното оборудване и вече поддържа складова наличност с над 3000 продукта. Всички предлагани при нас стоки са нови на най-добрите цени и са изработени от висококачествени материали с гаранция и условия за безплатна доставка. Можете и да върнете или замените закупения артикул, както и право на безплатна консултация. Ние работим само с висококвалифицирани консултанти, които с радост ще ви съдействат, така че не му мислете повече, а се свържете с нас още сега!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Размер на решетка
Покажи по-малкоПокажи повече
Тип
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите