Четки за тоалетна

Оценка 4.75 от 4 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.75 от 4 отзива

Всеки дом има нужда от тях – доброто измиване на чинията, няма как да се осъществи без четка за тоалетна. Снабдени са с твърд косъм, безпроблемно изчистващ порцелана до блясък. Както с всичко останало и в този случай, макар и на пръв поглед елементарен продукт, може да бъде изключително разнообразен.

четка за тоалетна

Какво е добре да знаем за тях?

Основната идея за всички тях е ясна – поддържането на хигиената в тоалетната. От тук нататък всичко останало е въпрос на дизайн и някои съвсем дребни разлики във функционалността. Например добре е, при избор на конкретен артикул да се спрем на модел, чиито накрайник да е лесно сменяем – т.е. миещата част да може да се сменява, тъй като тя се захабява с времето, от употребата нейните косми се износват, губят формата си.

Какви видове модели има?

  • Стандартни (единични, без допълнителни аксесоари);
  • Комплекти от стойки за хартия и четка;
  • Комбинация от горните две и окачвач за кърпи.

Как се монтират?

  • Свободно стоящи (почти всички видове комбинирани комплекти). Местят се лесно, решавате, че не стоят добре и ги поставяте на друго място.
  • За конзолен (стенен) монтаж – предимно само четката. Поставят се обикновено в ниското, от ляво или от дясно на чинията. Монтажът става с дюбели чрез специална планка, в последствие оставаща скрита.

От какви материали са изработени?

Най-често държача е от масивен, хромиран месинг, пластмаса или пък неръждаема стомана. Контейнерът, където се поставя  тя е от същите материали или пък стъкло, дърво, облицован с естествена кожа и т.н. Дизайнът тук също е на почит – на този аксесоар се гледа като важна част от интериора в банята, определено луксозни четки за тоалетни не липсват, цените им са малко по-високи, но пък имат висока добавена стойност за завършения вид на банята Ви.

Съществуват ли други алтернативи и как да ги запазим чисти?

Трудно ще срещнете алтернативни способи за изчистване на повърхността на порцелана от вътрешната страна – почти всички модели са снабдени с твърди косъмчета. Това, което ние лично сме виждали са накрайници, направени от специална пластмаса с леко мек връх, имащ заоблена форма (подобна на супника). Накисвайте четките във водата и почистващия препарат, всеки път, когато миете банята или WC-то, по този начин убивате полепналите бактерии по тях.

Защо да изберем от Gaudi DS?

Предложените тук модели са с най-високо качество, проверени продукти с изключителен дизайн, изработен от надеждни и устойчиви материали с оглед на добрата им служба и красивия им вид. Всичките аксесоари са с дългогодишна гаранция от производител. 

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Видове
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Материал
Покажи по-малкоПокажи повече
Монтаж
Затвори филтрите