Конзоли за мивка

Оценка 4.71 от 7 отзива
за страница
Филтри
Оценка 4.71 от 7 отзива

При обзавеждането на съвременната баня, изключително много се държи на такива малки детайли, като скриване на меките и твърди тръбни връзки и всякакви ненужни излишни неща, в следствие на свързването на отделните компоненти към водопроводната и канализационна система. В резултат на това се роди т.н. помощна санитария, в която влизат и допълненията носещи името “ботуши”, поради визуалната им прилика. По-долу подробно ще обясним за какво служат и как да изберем.

Какво представляват ботушите за мивки

Ботуши за мивка

Керамични или порцеланови изделия, предназначени да скрият тръбните връзки под умивалника с цел “по-чист” интериор, без излишни компоненти. Обикновено представлява U-образна издължена конзола, която е направена в стила на мивката и чудесно я допълва, продължавайки нейната красота и в същото време скривайки ненужните конструктивни особености.

Формата може да бъде ъглова или овална, стесняваща се от горе надолу или пък равна. Разнообразието е много голямо и избор всъщност има. Предлагат се както полуконзолни модели (не подови), така и пълноразмерни, стоящи на пода.

Как да избера

Конзоли за мивка

Както стана ясно и по-горе, от към функционална гледна точка, конзолата за мивка не допринася с нищо, а просто допълва интериора, скривайки тръбите при свързването към канализацията. В тази връзка относно избора можем да дадем един единствен съвет и той е да купувате цялостно комплектно решение (умивалник + ботуш), защото те са създадени от един и същ производител и са един за друг.

Така със сигурност ще съвпаднат помежду си, като бъдат монтирани и ще се допълват визуално. Решете също дали искате цялостно решение или полуконзолно. Това зависи от конструктивната особеност на канализационния извод. Ако той е долу ниско до пода е по-добре вземането на стоящ модел, а ако извода е изнесе някъде по-горе в стената, може да се възползвате и от по-красивия полуконзолен модел.

Защо да купя от Gaudi DS

Защото ние сме специализиран онлайн магазин в продажбата на санитарно оборудване и с дългогодишен опит в сферата, което ни направи професионалисти в областта и винаги ще Ви съдействаме при избора на правилният за вас продукт(и). През годините на дейността ни успяхме да оптимизираме всеки от работните процеси в бизнеса и така станахме изключително гъвкави в обслужването на клиентите си. А строгите ни изисквания към доставчиците на стоките ни позволиха да предложим само най-високото качество на достъпни цени.

При нас, Вие получавате още:

  • само първо качество санитарни стоки;

  • гаранция за всяка покупка;

  • професионален екип за безплатна консултация и съдействие при пазаруването;

  • кратки срокове за доставка;

  • условия за безплатно транспортиране в цялата страна;

  • съвременен електронен магазин за пазаруване дори и от смартфон и таблет;

  • огромно разнообразие от разновидности за прецизен подбор.

Заповядайте, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите