Конзоли за мивка

Оценка 4.71 от 7 отзива
Филтри
Оценка 4.71 от 7 отзива

При обзавеждането на съвременната баня, изключително много се държи на такива малки детайли, като скриване на меките и твърди тръбни връзки и всякакви ненужни излишни неща, в следствие на свързването на отделните компоненти към водопроводната и канализационна система. В резултат на това се роди т.н. помощна санитария, в която влизат и допълненията носещи името “ботуши”, поради визуалната им прилика. По-долу подробно ще обясним за какво служат и как да изберем.

Какво представляват ботушите за мивки

Ботуши за мивка

Керамични или порцеланови изделия, предназначени да скрият тръбните връзки под умивалника с цел “по-чист” интериор, без излишни компоненти. Обикновено представлява U-образна издължена конзола, която е направена в стила на мивката и чудесно я допълва, продължавайки нейната красота и в същото време скривайки ненужните конструктивни особености.

Формата може да бъде ъглова или овална, стесняваща се от горе надолу или пък равна. Разнообразието е много голямо и избор всъщност има. Предлагат се както полуконзолни модели (не подови), така и пълноразмерни, стоящи на пода.

Как да избера

Конзоли за мивка

Както стана ясно и по-горе, от към функционална гледна точка, конзолата за мивка не допринася с нищо, а просто допълва интериора, скривайки тръбите при свързването към канализацията. В тази връзка относно избора можем да дадем един единствен съвет и той е да купувате цялостно комплектно решение (умивалник + ботуш), защото те са създадени от един и същ производител и са един за друг.

Така със сигурност ще съвпаднат помежду си, като бъдат монтирани и ще се допълват визуално. Решете също дали искате цялостно решение или полуконзолно. Това зависи от конструктивната особеност на канализационния извод. Ако той е долу ниско до пода е по-добре вземането на стоящ модел, а ако извода е изнесе някъде по-горе в стената, може да се възползвате и от по-красивия полуконзолен модел.

Защо да си купите ботуши за мивка?

Има няколко ключови причини, които да ви накарат да си купите ботуши за мивка. Те включват следните предимства:

  • осигуряване на елегантен външен вид - този тип пиедестали за умивалници дават възможност за скриване на тръбите, чиято външност едва ли ще съвпадне със стила на вашата баня. Освен това, сдобивайки се с качествен ботуш за мивка, ще си осигурите и минималистичен и елегантен външен вид, който ще ви кара да се чувствате комфортно. Като цяло, този аксесоар ще има голям естетически принос за външния вид на вашата баня, което със сигурност ще допринесе към цялостната обстановка на дома ви;

  • максимална защита - тръбите ви ще бъдат максимално защитени и минимално изложени на всякакви възможности за счупвания или пропуквания, предизвикани отвън, като за това ще се погрижи външната обвивка на този своеобразен крак на умивалника, която най-често е изградена от фаянс. Това значително ще намали потенциалните заплахи, които могат да предизвикат течове;

  • липса на влага по стените - ботушите за мивка ще изолират тръбите, което ще осигури възможност на стените на вашата баня да не се овлажняват от тях и по този начин ще предотвратите тяхното обезцветяване.

Тук можете да намерите различни видове полуботуши и полуконзоли с различни размери. Техните цени са ниски и достъпни за всеки клиент, а качеството е гарантирано.

Защо да купя от Gaudi DS

Защото ние сме специализиран онлайн магазин в продажбата на санитарно оборудване и с дългогодишен опит в сферата, което ни направи професионалисти в областта и винаги ще Ви съдействаме при избора на правилният за вас продукт(и). През годините на дейността ни успяхме да оптимизираме всеки от работните процеси в бизнеса и така станахме изключително гъвкави в обслужването на клиентите си. А строгите ни изисквания към доставчиците на стоките ни позволиха да предложим само най-високото качество на достъпни цени.

При нас, Вие получавате още:

  • само първо качество санитарни стоки;

  • гаранция за всяка покупка;

  • професионален екип за безплатна консултация и съдействие при пазаруването;

  • кратки срокове за доставка;

  • условия за безплатно транспортиране в цялата страна;

  • съвременен електронен магазин за пазаруване дори и от смартфон и таблет;

  • огромно разнообразие от разновидности за прецизен подбор.

Заповядайте, очакваме Ви!

Често задавани въпроси

Безплатна доставка за продукти на стойност над 399лв. до следните градове: София, Варна, Пловдив, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Смолян, Ловеч, Търговище, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Сливен, Пазарджик, Перник, Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич и други. За продуктите със специфична доставка прочетете условията.

Филтри

Производител
Произход
Колекция
Покажи по-малкоПокажи повече
Цвят
Покажи по-малкоПокажи повече
Затвори филтрите